Gastvrij en Bourgondisch genieten doe je met elkaar! En samenwerken dus ook….

Onze missie bestaat simpelweg uit 4 kernwoorden: VERBINDEN, VERLEIDEN, VERRASSEN en VERSTERKEN.

Het samenbrengen van mensen en eten en daar met elkaar prettige samenwerkingen uithalen. ‘Gewoon iets voor een ander doen’, zorgt niet alleen voor fijne connecties maar het geeft ook een heerijk gevoel!

Verbinden!  Mensen bij elkaar brengen, links leggen zonder eigen belang, is leuk en leerzaam. 

Wij worden (gelukkig!) veel benaderd met allerhande vragen en spelen dan veelal cupido.’Goh wie kunnen we hiervoor het beste benaderen?’ Of; zullen zullen we die-en-die even voor je bellen? Zij kunnen vast iets voor je betekenen! ‘ Weten jullie een horecapand?’ Jazeker, hier alvast wat opties maar ik zal ook een paar fijne makelaars of vastgoed mensen berichten, nemen zij contact met je op!

Of wat dacht je van:

 • Hoe zetten wij onze zaak meer in the picture?
 • Waar kunnen wij op maandagavond leuk, en uiteraard lekker, uiteten?
 • In welk restaurant kan mijn oma mij verstaan?
 • Wat zijn de hotspots op dit moment?
 • Welke zaken zijn rolstoelvriendelijk?
 • Kennen jullie nog goed personeel?
 • Welke taxicentrale is het meest betrouwbaar?
 • Kunnen wij via jullie ook korting krijgen?
 • Wij plannen een personeelsuitje, hebben jullie tips?
 • Wij willen een bedrijfsevent organiseren wat kunnen jullie daarin betekenen?
 • Goh wij willen wel uiteten, maar hebben dan geen oppas,….
 • Help! Ons restaurant heeft vaak te maken met no-shows?!
 • Hoe voorkomen we negativiteit op social mediakanalen?
 • Hoe zorgen we ervoor dat gasten onze social media kanalen volgen?
 • En ja, dan is er nog een keer het tekort aan personeel,…Want OY het is heftig op het moment!

Dus lieve Eindhovenaren, schroom niet ons te benaderen voor allerhande (horeca)vragen. We zijn soms  even druk met ‘eten enzo’, maar doen altijd ons best zo snel mogelijk te reageren.

Verleiden! 

Op onze website, facebook en instagram proberen wij op allerlei manieren bewoners en bezoekers van Eindhoven te verleiden door (reality) foto’s van Eindhovens horecazaken of evenementen te laten zien. Hier en daar een educatief moment, soms een fijne opsomming waarbij alles overzichtelijk in eenzelfde bericht staat (bijvoorbeeld de 10 chillste werkplekken) maar veelal door ‘gewoon’ te delen wat wij zelf leuk en lekker vinden of  een smeuïge gossip, nieuws waarvan wij denken dat alle Eindhovenaren dat ‘moeten’ weten.

Verrassen! Who doesn’t love surprises? 

Het is zo eenvoudig om mensen te verrassen, echt geloof ons! Het zit soms in een klein gebaar. Een postcard achter laten voor hardwerkend personeel bijvoorbeeld, met een persoonlijk bedankje. Of, wanneer we mensen naar een restaurant verwijzen en de reservering regelden, even een klein belletje naar de zaak of ze een drankje namens ons aanbieden.  Super fun, want niemand weet natuurlijk wie wij zijn. Oké, heel af en toe doen we het ook als we zelf ergens in een zaak zitten, we geven dan random een drankje weg en schrijven iets grappigs of aardigs op een kaart. De reactie van mensen is geweldig, want wie geeft er tegenwoordig nou voor niets, uit aardigheid, een drankje weg?! WEIRD! Oh wait het is van Eindhovens Rondje, Wat tof! 

Ook horeca-ondernemers verrassen we. Door mee te denken, gasten te sturen, leuke artikelen te plaatsen, foto’s te delen, you name it! Niets is ons te gek en het is geweldig om dit te doen. Iets voor iemand kunnen betekenen een lach creëren, goede tips geven, ondernemers steunen in plaats van negativiteit en links leggen tussen fijne mensen, heerlijke bezigheid!

Versterken: Positiviteit en elkaars krachten bundelen… that’s all

Onder andere door te verbinden, verleiden en verrassen hopen wij een netwerk te creëren wat elkaar op de meest gekke of simpele manieren versterkt. Ons netwerk is groot! Daar zijn we ons van bewust en daar zijn we ook ontzettend dankbaar voor. Iedereen draagt een steentje bij, wij zijn niet bang iets te vragen, maar ook absoluut niet om iets voor anderen te doen!


So who am i to you? Thats a secret no one ever know’s.  You know you love us XoXo

Wij zijn veel meer dan alleen ‘wat Foodies die foto’s maken’, wij zijn een team! Eendracht maakt macht en daarover delen we langzaamaan meer met jullie. Eindhovens Rondje bestaat uit vrienden, kennissen, ambassadeurs, gastbloggers, volgers, adviseurs, experts, ondernemers en trouwe fans! Samen zijn we sterk, gastvrij, Bourgondisch, gezellig ondernemend en creatief Eindhoven!

Gastvrije en Bourgondische groet,

Team Eindhovens Rondje!

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.