Drive Thru, take away, pick up point


Met een tijdelijke Drive Thru biedt Bottle Distillery de mogelijkheid om contactloos dranken en bieren te kopen. Zonder de auto te hoeven verlaten kunnen klanten recht voor de winkel de bestelling doorgeven. De bestelling wordt vervolgens door de medewerker van Bottle Distillery desgewenst in de kofferbak van de auto geplaatst.

Bottles up!

Mark Migchels van Bottle Distillery licht toe. “In de uitzonderlijke situatie waarin we nu zitten willen we klanten de mogelijkheid geven om zo veilig als mogelijk onze producten te kopen. Met onze Drive Thru stellen we klanten in staat om zonder enig contact de dranken en bieren te kopen. De betaling kan contactloos, zodat de ramen van de auto zelfs gesloten kunnen blijven. Alleen in het geval dat een pincode vereist is, doet de bestuurder kort het raam open. Wijzelf staan dan op veilige afstand van minimaal 2 meter en zorgen dat de betaalautomaat na elk gebruik gedesinfecteerd wordt. Zo stellen we mensen in staat dat op een veilige, hygiënische en gemakkelijke wijze toch genoten kan worden van de kwaliteitsdranken die Eindhoven te bieden heeft.

Take away GT’s

En er is meer. Binnenkort kun je bij ons ook terecht voor take away Gin&Tonics -en cocktails. Alles om juist nu het leven af en toe aangenamer te maken”.

Het assortiment van Bottle Distillery bestaat uit de eigen distillaten met Gins, Rum, Bierbrand en likeuren. Daarnaast verkoopt Bottle Distillery het volledig assortiment bieren van Stadsbrouwerij Eindhoven en de Eindhovense Craftbrewery Van Moll. Het volledige assortiment en de prijzen ervan staan op  www.bottledisitllery.nl

De winkel met tijdelijke Drive Thru is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 12.00 uur tot 18.00 uur. Bottle Distillery bevindt zich op het voormalige Campinaterrein, Kanaaldijk Zuid 1D in Eindhoven.

Foto: Bottle Distillery is gevestigd in de voormalige Melkontvangst op het Campinaterrein

Groeten en Bottle Up!

Contactgegevens Bottle Distillery
Mark Migchels
Kanaaldijk-Zuid 1D, 5643 TZ  Eindhoven
Tel (06) 409 65 899

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *