Voor Veems viergangenmenu betaal je slechts €19,95!

Vers van de Veem pers, gemaakt door verschillende ondernemers uit de Vershal in Strijp. Voor slechts €19,95 support je niet alleen de participanten, maar geniet je ook van heerlijke, verse gerechten voor thuis. Dit menu is een hardloper!

Bij Vershal het Veem is het akelig stil…
Aanzienlijk minder mensen aan het werk in de omgeving, amper mensen op straat in het normaal zo bruisende en creatieve Strijp-S… Ach, alle tijd en focus voor de Veemers om een kneitergoed menu samen te stellen. En voor ons nog een petit peu voordeeltje, want de Veemhouders hebben nu ook meer tijd om eens een praatje te maken. Wat blijkt, ze zijn nog steeds strijdlustig!

Konijnenvoer-lovers kunnen hun lol op!

Ben jij een echt konijn en gek op alles wat niet van een dier gemaakt is? Groen, groener, groenst 😉 maar dan met veel kleur en smaak? Dan ga je dit menu waarderen. Oh en maak je over dat konijnen-hokjes-denken van ons niet druk hè. Vegetariërs en veganisten we love you! Dat de wereld maar snel en massaal liever voor de natuur en dieren gaat zijn. Verbeter de wereld, begin met Het Veem menu.

Gossip: It’s all in the name

Van Veem’s viergangenmenu naar ‘Het Veem menu’, ‘dat biedt meer ruimte voor flexibiliteit en verrassingen‘ aldus Dave. Met slechts enkele én simpele handelingen presenteer je thuis het Veem menu voor jezelf en/of gasten. Minder rompslomp, meer genieten. Jasper, Sandra, Michiel, Wilco, Maaike & Dave staan te popelen om voor jullie te koken.

Deze week een vegetarisch menu: diervriendelijker, bewust wat liever voor de natuur, met verschillende smaken van verschillende ondernemers. Samen sterk! Bijzondere tijden vragen om een bijzondere aanpak. En daar draaien de Veemers hun handjes niet voor om. And yes, je kan er stiekem een visje bij bestellen, voor als je echt niet zonder kan.

We present you Veems Veggie’s

 • Voorgerecht
  Bietencarpaccio met geitenkaas, dressing, walnoten en rucola
 • Tussengerecht
  Raapstelen soep
 • Hoofdgerecht
  Lasagne van ricotta tomaat, basilicum en spinazie, geserveerd met een licht pittige spinazie salade met rode ui. Voor de niet vega liefhebbers hebben is er een heerlijke Dorade in kruidenolie
 • Dessert
  Cheesecake met karamelsaus

Smaken samenbrengen = samen sterk.

Wekelijks stellen enkele foodcourt houders van Vershal het Veem een heerlijk menu samen. Rekening houdend met het seizoen, het lokale aanbod, en natuurlijk jullie bourgondische wensen. Want roept er iemand ” wij willen veggie “, dan presenteren ze met alle gemak een Veggie menu. Van Indonesische rijsttafel, pasta’s tot stampotten en alles daartussenin. Het Veem menu is leuk en lekker!

Bestelinformatie
Bestellen gaat snel en simpel, upgrade jouw menu met een heerlijke fles wijn, een borrelplenkske of knapperige neutjes. Wensen, vragen, opmerkingen of ideeën? Alle feedback is welkom, laat het de Veemviergangen-makers weten via info@bestelhetveem.nl

Bezorg en afhaalinformatie
Je bent welkom om de bestelling af te halen, houd je wel aan de regels en neem gepaste afstand. Bezorgen doen de Veemers met liefde in Eindhoven, Veldhoven en Meerhoven tegen €5,- verzendkosten. Woon je verder weg? Flexibel als ze zijn, zullen de Veemers altijd hun stinkende best doen ook bij jou langs te komen. Bezorgtijden: 16:00-18:00 Afhaaltijden: 16:00-17:00.

Even geen zin in konijnenvoer? In deze blog staan genoeg andere lekkere opties.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.