Vegetarische burgers, lokale bieren en biologische thee. Eten zonder Streken: vega(n) eetwinkel.

Eigenaresse Tamara Strijbosch is iemand die zich bewust is van wat ze eet. Omdat ze in de reguliere supermarkt niet voldoende producten kon vinden die aansloten bij haar filosofie en lifestyle besloot ze zelf een ‘supermarkt’ te beginnen: Eten zonder Streken. Een winkel waar bijna alles rechtstreeks ingekocht wordt bij kleine Brabantse boeren en producenten en waar geen vlees verkrijgbaar is.


Eindhovens meest diervriendelijke winkel wat ons betreft.
..

Tamara’s liefde en kennis voor eerlijk eten deelt ze graag met iedere bezoeker. Als afgestudeerd levensmiddelentechnoloog weet Tamara waar ze het over heeft. Gerechten worden huisgemaakt, met verse en lokale ingrediënten. En hier worden geen smaakversterkers toegevoegd. Haar ambachtelijke en diervriendelijke vega burgers beginnen steeds meer bekendheid te krijgen. Eindhovense horeca zaken en snackbars gaan massaal over naar uitbereiding op de kaart met vega snack varianten. Wist je dat deze zaken Tamara’s vega burger op de kaart hebben? Blue Collar Hotel, Paviljoen de Genneper Parken en Snackbar De Jagershoef.

Diervriendelijke vega(n) take away maaltijden…

Eten zonder Streken‘ is nu nog een vreemde eend in de bijt, geloof ons; binnen afzienbare tijd zal heel Eindhoven weten waar ze zitten, wat ze in het assortiment hebben en misschien wel in de rij staan voor de smakelijke diervriendelijke take-away maaltijden!


De groep die zich bewust is van wat hij/zij eet wordt steeds groter.

Waar het een aantal jaar geleden enkel onder de geitenwollensokkentypes een trend was, laten we ons inmiddels meer informeren en zijn we ons meer aan het verdiepen in een bewustere levensstijl. Totally vegan is soms wellicht nog een brug te ver, maar voor een vegetarisch gerecht in een restaurant deinzen we gelukkig niet meer terug.

Techniek – Design- Kennis – Ambacht

Iedere Eindhovenaar weet dat Techniek, Design en Kennis de pijlers zijn van onze stad. Geweldige marketingpunten, maar wij hebben vanuit Eindhovens Rondje al vaker gezegd dat daar wat ons betreft een pijler aan toegevoegd moet worden; Ambacht.

Want dat wij in Eindhoven steeds bewuster gaan leven, en pure ambacht waarderen is een feit en niet alleen een loze voorspelling.


Als laatste nog een greep uit het assortiment van Eten zonder Streken:

Speciaal bieren van Van Moll en Stadsbrouwerij Eindhoven
Verse broden van De Wasvenboerderij
Sappen en Siropen (De appelcider van Kurk!)
Vegetarische verse afhaalmaaltijden
Kazen (vegan)
Gefermenteerde producten
Groenten
Honing
Eco en en biologische wijnen
Biologische theesmaken
Ecologische verzorgingsproducten (vegan zeep)

 

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *