Viva la Valentijn! Volgend weekend mag jij je weer van je beste kant gaan laten zien, of met smart wachten op de romance die komen gaat. Valentijnsdag!


Verras jij iemand graag met lekker eten maar ben jij een ramp in de keuken? Dan hebben wij een aantal leuke tips die ervoor zorgen dat het met die romantische avond helemaal goedkomt. Zonder aangebrande pannen, gillende rookmelders en een gigantische bende.

En zoals we al schreven; verdubbel ermee jouw liefde want steun de Eindhovense horeca!

Eten èn een hotelovernachting!?

FIFTH NRE pakt flink uit met twee verschillende Valentijns acties. Bestel je er voor 11 februari het vier gangen Valentijn menu voor €37,50 per persoon, dan maak je ook kans op een romantische overnachting in hotel Mariënhage, inclusief een lekker ontbijtje van FIFTH!
Wil je iemand op afstand verblijden, dan hebben ze ook nog een liefdescocktail geshaked die ‘gewoon’ door de brievenbus kan. Met een persoonlijke boodschap, een super leuk cadeautje om iemand mee te verrassen die het verdient!

Verlangen naar Luzt

“5 tongstrelende gangen begeleiden jouw avond tot een hoogtepunt…” Dat belooft wat! Voor €45,- per persoon een gewaagd menu voor een spannende avond. Dat houdt in; een amuse, brood met dips, 5 lekkere gerechtjes, Valentine-style tafelaankleding, en dat alles gratis thuisbezorgd. Wil je de avond nog wat ‘up spicen’, bestel er dan extra oesters bij. Nog meer garantie voor dat hoogtepunt 😉 Bestel het 5-gangen Valentijnmenu bij Luzt, welke leverbaar is vanaf 10 februari.

Spaanse hartstocht

Samen zullen we alles delen. Dat kan met Lucie’s Valentijn tapasbox! Zeven lekkere Spaanse tapasgerechtjes zoals je die van Lucie gewend bent. Denk aan tonijntartaar, eendenborst en gamba’s met chorizohoning. Voor maar €49,50 bestel je deze box die je samen deelt met jouw lover. En niet alleen maar op zondag de 14e, maar al vanaf 10 februari!

Dijk van een menu

Het menu van Dijk9 is voor de echte fijnproevers. Een feestelijk 4 gangen menu inclusief 2 amuses en vers brood vooraf. Bijzondere en wereldse smaken, lees Japanse zalm en coquille, zacht gegaarde ossenhaas en Ruby chocolade met pompelmousse.
En, Dijk9 heeft ook een vegetarisch menu! Beide €45,- per persoon en al vanaf 11 februari te bestellen.

Oh Sophie!

Bistro Sophie mag ook absoluut niet ontbreken in het lijstje van romantische restaurants. Ook voor thuis. Van 10 tot en met 14 februari bestel je haar Valentijns weekmenu voor €38,50 per persoon. Vier gangen van vis en vlees en een champagne mousse na. Haar keuzemenu is een groot succes dus ook van de Valentijns gerechten verwachten wij gegarandeerd passie en liefde!

Zijn jullie niet zo van het uitgebreid dineren maar wil je gewoon lekker borrelen en proosten op jullie liefde? Check dan deze blog met tips voor afhaal borrelboxen!

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.