Jongedame, zeg waar is dat fuifje?

Uitgaan en Eindhoven: het blijven twee woorden die matig matchen wanneer je de studententijd gepasseerd bent, maar is dat terecht?
Dacht het niet hè! Oke, echt serious & weekly clubbing in Eindhoven is wat lastig, maar er zijn voldoende initiatieven die deze kleine tekortkoming van onze fantastische stad verdomd goed compenseren.

Feit is dat we het ene clubinitiatief na het andere zien verdwijnen als sneeuw voor de zon. Waar er eerst nog sprake zou zijn van mogelijke 24/7 uitgaansmogelijkheden en een try out in een nieuw vergunningsjasje, is het nu zoeken geblazen naar iets wat ook maar in de buurt van een clubgevoel komt. Maar don’t ya worry, er zijn genoeg andere initiatieven.

Pop-up club nights by Club Vrijdag

Zo organiseert Club Vrijdag met tijd en wijlen toffe events (natuurlijk op vrijdag). Houd hun socialmediakanalen in de gaten om tijdig tickets te kunnen bemachtigen, want deze willen er nog wel eens vlug doorheen gaan. De Eivissa White outdoor editie op 30 augustus is de eerst volgende en van een ander kaliber dan we van deze host gewend zijn. Een dresscode is welbekend, maar outside en dan ook nog eens bij De Karpendonkse Hoeve?! Spannend!

Schermafbeelding 2019-08-28 om 22.10.09
Mozem Collective

Nu zouden we jullie lekker kunnen maken met een super tof verhaal over Mozem in het Warehouse of  Innovation (voormalig V&D pand) maar so long! Uitverkocht, heeft geen nut. Wij zwijgen, volg deze guys even om de volgende keer niet buiten het Eindhovense-Club bootje te pissen. En denk niet dat het een publiciteitsstunt is dat organisaties als deze roepen: “Only 30 tickets left, 87% sold” Nope! Real deal. Door gebrek aan vaste clubs in Eindhoven gaat de verkoop van dit soort events echt knetter, booming hard.

Eigenlijk best flauw dat we er dan nu toch over beginnen hè? Het is goed bedoeld, niet noemen is namelijk volgende keer weer geen ticket kunnen scoren 😉

uitgaan
Steltlopers, glitter, apenkooien, confetti en heel veel swung!

Een andere partij die je absoluut in de gaten moet houden is Herrie met Gerrie, wie kent ze niet? Onruststokers, maar dan in positieve zin! Er waren eens een paar jongetjes, die hielden van een feestje… Nou die jongetjes zijn flinke kerels geworden en weten wat feesten is. Ongekend hoe zij keer op keer (inmiddels ook landelijk) het festivalleven een oplawaai geven in een fckng apenpak!

Als je nog niet van deze jongens gehoord hebt, moet je je echt even achter je oren krabben en heel snel actie ondernemen, want de tickets zijn binnen enkele uren uitverkocht en daags voorafgaand vliegen de (online) ticketverzoeken je toch ook echt weer om de oren.

Eat, sleep, repeat in Eindhoven.’Check in, stay out’

Wat een quote voor een hotel. Daredevils dat zijn het. Eerlijk is eerlijk, niks is zo toepasselijk als deze lyric voor een hotel dat je inderdaad echt alleen boekt om er te kunnen slapen. Tijdens een stedentrip wil je immers zoveel mogelijk van een stad ‘proeven’, nietwaar? En het liefst tot in de late uurtjes… Dat kan bij The Match, geen probleem. Sterker nog, ze motiveren je juist om zo min mogelijk in het hotel te verblijven en echt erop uit te gaan. Hoe ze dat doen? Door toffe tips over ‘what to do in Eindhoven’ te delen en geweldige samenwerkingen aan te gaan.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *