Thuis ontbijten is hip en lief! Of je nou een frisse neus haalt en voor take away gaat, of het a la luilekkerland voor de deur laat droppen. Laten we massaal overgaan tot thuis/uit ontbijten.

Verbinden, verleiden, verrassen en versterken ook ten ten tijde van crisis. Juist nu de horeca het zwaar heeft! Petje af voor de ondernemers en werknemers uit deze branche hoor. Van fysieke zaak, naar enkel nog een to go/ take away aanbod draaien. Wat makkelijker gezegd is dan gedaan…

Websites op de schop, online interactie en sales, verpakkingsmaterialen inkopen (die vervolgens niet blijken te passen bij het concept of aanbod). Want materialen die zorgen voor kwaliteitsverlies zijn al helemaal killing. Niet alleen de zoektocht naar (liefst duurzaam) to go materialen moet worden ingezet, ook het menu moet bij veel zaken op de schop. En zie voor een kakelvers gebakken eitje maar eens de juiste verpakking te vinden.

De vraag of we met kerst de horeca mogen gaan bezoeken, is niet eens de grootste struggle. De aankomende loonuitbetaling wel! Want hoe betaal je personeel en overige vaste lasten zonder inkomsten? Hoelang is dit vol te houden?

Zullen we de horeca blijven steunen, zodat we ze ooit in real life weer kunnen bezoeken en niet iedereen massaal hun deuren definitief hoeft te sluiten?

Dit zijn ter inspiratie, enkele heerlijkheden waar je gegarandeerd van zal gaan genieten.

Meneer de Boer

Voor humor, herkenbare gerechten, geen poespas en een aanstekelijke levenslust laat je Meneer de Boer thuiskomen. Van normaal, antikater tot feestontbijt; Meneer de Boer is er met breakfast all day, for everyone. Thuis ontbijten was nog nooit zo lieflijk.

Thuis ontbijten met Zwart Wit Koffie

Zwart Wit koffie

Een warm welkom vanuit een groot afhaalluik met knappe koppies in de ochtend, wie wil dat niet? Deze Eindhovense hunks serveren kwaliteitskoffie, broodjes en een chai to die for vanaf hun intieme plekje aan het Victoriapark. Sinds kort ook via Deliveroo te bestellen, minder sexy dan in real life, maar nog steeds leuk om met Zwart Wit thuis te ontbijten.

Alles en co

Van alle markten thuis en meer dan alleen koffie. Je shopt er prachtige vintage, kijkt er je ogen uit, je voert diepgaande gesprekken of je grapt en grolt met Peter en Francis. Wedden dat je er weer tegen aan kan. Bezoek de hotspot Van Alles en co in de upcoming wijk ‘Woensel West’ en combineer je koffiestop bijvoorbeeld met een wandeling in het Philips de Jongh park.

Thuis ontbijten met Loeilekkere yoghurt.

Yoghurt Barn Eindhoven

Bestel je bij Yoghurt Barn Eindhoven, dan komt er geen boe-geroep aan te pas. Loeilekker! Van een bakje yoghurt maken zij voor jou een healthy of een guilty pleasure. Minder zin in het witte smeuïge koeiengoed? Dan staat er heel veel anders op de kaart.

Liever in de avond wat thuis laten bezorgen? Lees dan in dit artikel welke thuistips wij voor je hebben.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.