Wie betaalt, bepaalt! En de keuze is reuze op dit moment. Take away’s all over. Van vega, vegan, soeppakketten, do it yourselfs, wijnproeverijen, wereldreizen, vette bek opties, rijsttafels tot unicorn colored tea’s. Maar zien we door de take away bomen het smakelijkste nog in het herfstachtige Eindhovense bos?

Wij helpen een handje!

Een lijstje met lekkernijen voor thuis. In een notendop: luguber, lekker, te weinig rijst, Mexicaans en de moeite… Oh en Rico!

Lugubere lekkernij

Een lugubere lekkernij als je het zelf moet maken, althans dat vinden wij hè. Zo’n kronkelend beestje met prachtkleuren en kraaloogjes onderdompelen in kokend water of TJAK! mes erin.. ons niet gezien, maar smakelijk zijn ze!

De Kreeftenbar voor thuis is allerlekkerst en simpel, smullen dus.
Wat dacht je van een kreeftenmenu, bestaande uit 4 tempura rolls, 2 tonijn sashimi, kreeftensoep en dus kreeft waar je zelf geen lugubere handelingen voor hoeft te verrichten. Je kiest uit gekookt, gegratineerd of thermidor en betaald hier slechts €29,50 voor. Upgrade je diner experience at home met de oesters! De Tokyo style oesters zijn onze favoriet (4 stuks voor €12,00). Check hier het menu welke Thuisbezorgd komt bezorgen.

Rijst/Reist

Asian style, vrouwenpower en spierballen?! Gaat dat samen? Eveline Wu, klein van stuk en aller machtigst in food-daden en connecties met machtige mannen 😉 Met maar liefst 3 Mood vestigingen in Eindhoven (en een in Rotjeknor) is ze geen onbekende. Net voor de eerste pandemie opende ze Mood Streetfood aan de Nieuwe Emmasingel, met niemand minder dan Rico Verhoeven aan haar zijde. Een snellere en toegankelijke variant op de andere Mood-versies. Zie Streetfood maar als een fast-casual formule. Keizersgracht als een ‘altijd en voor iedereen goed- zaak’ en Strijp-S biedt normaliter meer chique, meer het gevoel van echt uit zijn.

Wij probeerde de rijsttafel voor 2 personen van de Streetfood vestiging. Smakelijk! Er zou wat meer rijst bij mogen, ze noemen het immers zelf een rijsttafel 😉 Je betaald €48,00 en krijgt kroepoek, sushimix, dumplings, chicken rico, blackpepper beef, checken satay en een salmon teryiaki. Waar wij dubbel van hebben genoten, want rijkelijk was het.

Terug in de tijd met Eveline Wu? Lees dan hier een interview uit 2018 over ondernemen en finance.

Cheaten met Chidoz

Meatlovers Quarantaine meal! Het eerste gerecht op de ‘voor-thuis’ kaart van Chidoz en meteen een goede score! Macho Nacho’s, een classic burrito, chicken quasadilla en 2 dranken voor €35,50. Wat als prijzig klinkt, maar het oprecht waard is. Per persoon betaal je €17,75 en dat klinkt dan alweer wat aantrekkelijker hè #mindfuck. Cheat dus maar gerust, je steunt er 2 onwijs leuke, jonge ondernemers mee. Bestel hier

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *