Well well, get your act together…

Stratumseind heeft nog niet zo’n heel hip imago; het dronkenmansstraatje, de zuipstraat, pubers all over… ga zo maar door. Zonde! Want Stratumseind timmert aan de culinaire weg met restaurants als Valenzia en El Puente. Daarnaast mag Stratumseind ook nog eens pronken met de meest Instagrammable horecazaak van Brabant: de Thomas.


Misverstanden over Thomas

Thomas is sinds de verbouwing DE huiskamer van de stad waar de deur iedere dag openstaat. Een plek om te ontbijten, brunchen, borrelen, dineren en te dansen. Zeven dagen in de week open van 11:00 tot 02:00 en in de weekenden zelfs tot 04:00 uur. Geen ordinaire kroeg, maar een prachtig Grand Café. Misschien wel de mooiste van Eindhoven! Niet voor niks wonnen zij direct na de grand opening de Best Restyling Award van Entree magazine.

 

Thomas is eerlijk, smakelijk en betaalbaar

De eetmomenten van de gast veranderen en daar speelt Thomas op in. De millennial is niet gebonden aan de tradities en willen zelf kunnen kiezen wat ze wanneer bestellen. Een cocktail midden op de dag is anno 2019 niet meer gek. Working 9 till 5 is passé. Eten all day…dat is wat de millennial wil. Een breakfast scoor je hier al voor 5 euro, nog niet gesproken over de brunch. ‘Work hard, brunch harder.’ Croques, sandwiches, buns, salades, soups en een bites voor kids. Thomas maakt het, allemaal. De we serve it quick mentaliteit zorgt dat je hier ook in je break super fijn kunt zitten.

Het diner is andere koek, flamboyante gerechten en een chille vibe. Je blijft dus hangen, believe us! Op vrijdag en zaterdag gaan bij drukte de tafels (heel smooth) aan de kant en maakt de DJ zich langzaam op voor heerlijke beats. Houd gerust de website in de gaten voor de line-up op deze dansdagen, die is misschien nog wel net zo aantrekkelijk als Thomas zelf.


Thomas is de man van je dromen!

Super flexibel, altijd gastvrij, smakelijke gerechten en bar bites (oesters!) Oh ja en popcorn, gratis! Een verrassende kruising tussen restaurant en bar, klinkt wellicht vreemd, maar is het zeker niet. Vrouwen zijn gek op hem! En waar knappe vrouwen zijn, zijn mannen. Niet meer, niet minder. Een super gemêleerd publiek all day – all night.

Rough veggies en een verdomd lekkere steak

Thomas is dus eigenlijk een sjansbal, maar wel een sympathieke. Hij denkt ook aan zijn mannelijke vrienden. Rough veggies en smokey flavours. De houtskool grill is handgemaakt in The States, speciaal voor Thomas, speciaal voor jou. De American grill kan pieken bereiken van >400°C waardoor er een hele mannelijke en vooral smokey taste ontstaat.

Non-stop online

Thomas maakt online en offline aantrekkelijk. Taggen, liken, delen en eten. Alles is Instagrammable waardoor de gast niet veel tijd nodig heeft voor filters of face-tune aanpassingen. Swipe even de zaak door, plaats wat mooie content en maak dan een praatje met Thomas, of een van de lieve meiden in de bediening. Heel bewust wordt er contact gemaakt met de gast, in de hoop dat de telefoons even weggelegd worden en de gast Thomas echt beleefd!  Neemt niet weg dat Neerlands bekendste bloggers en vloggers massaal de trein naar Eindhoven nemen om bij Thomas een foto te maken.

De Thomas show goes on!

Want wat staat er nog op de planning? Say what! Oyster madness op zondag, babyshowers in een ultimate pink interior, flexwerken aan de bar? Booming line-ups en vrijmibo’s…

Wij zijn fan en trots! Overdag gaan wij bij Thomas lekker zitten werken, op doordeweekse avonden doen we er wel eens een cocktailtje en in het weekend kan het wel eens zo zijn dat je ons met sexy swingende moves spot 😉

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.