Ken jij dat nieuws van die powervrouwen die een te gekke samenwerking aangaan!? Een spontaan idee dat ontstaan is uit respect en liefde voor elkaar en hun geweldige vak?

Wij hebben het natuurlijk over Sunny Devens en Margo Reuten. Deze culinaire vriendinnen vonden het tijd worden voor een uitwisseling en samenwerking. We agree ladies! Margo Reuten is de chef van restaurant Da Vinci in het Limburgse Maasbracht met 1 Michelin ster en Sunny Devens is de vrouw achter het mooie Sun by Zarzo, één van de drie zaken van het Zarzo Imperium in Eindhoven. Samen hebben ze een fantastische box samengesteld. Twee voor de prijs van één; next level!

Wat zijn ze van plan?

In het weekend van 13 en 14 maart gaat de grote wisseltruc plaatsvinden. Op zaterdag 13 maart gaan Sunny en Adrian Zarzo naar Da Vinci Maasbracht om daar de Limburgse fans te voorzien van de door de vrouwen samengestelde box.
Op zondag 14 maart komen Margo en haar man en Meestergastheer van Da Vinci; Petro Kools naar Eindhoven om ons Eindhovenaren in de watten te leggen.

Powervrouwenbox

Wat eten deze powervrouwen dan graag? Waar worden zij wild van? En waar kunnen we hen ‘s nachts voor wakker maken?
De box van Sunny en Margo telt vier gangen met hun eigen specialiteiten en favorieten. De eerste twee gangen zijn Margo haar inbreng, gang drie en vier van Sunny:
– Carpaccio Pietjesveld met truffel
– Zeetong & Lango, wortelchutney en venkelsaus
– Piepkuiken, paddenstoelen met een eigen jus
– Taartje van chocolade met framboos en pijnboompit

Prachtige smaken, moderne combinaties. Een culinaire vriendschap en een rugzak vol ervaring, vertaalt naar een gastronomisch vier gangen menu van topkwaliteit.

Ik wil dit!

Snappen we. Zo’n exclusieve kans moet je niet laten schieten. Je hebt tot vrijdag 12 maart 18:00 uur de mogelijkheid om de box te bestellen via de bestelsite van Da Vinci en de bestelsite van Zarzo. De box kost €60,- per persoon en is te bestellen vanaf twee personen. En de box is dus enkel in het weekend van 13 en 14 maart te verkrijgen tussen 12:00 en 16:00 uur!

Meet & greet

Wil je dit vriendenteam graag ontmoeten, ze de hemd van het lijf vragen of gewoon een fotoke voor het thuisfront maken? Dat kan op 13 maart bij Da Vinci en op 14 maart in Eindhoven.

Meer lezen over het Zarzo Imperium van Adrian en Sunny? Ga dan snel naar deze blog en ontdek het geheim van Zarzo.

You May Also Like