Foodtoerisme in Eindje. Laten we de straat op gaan en wereldse smaken proeven! Streetstyle bun’s, bowls, noods, en piepers. We don’t need booking.com voor een flight around the (food) world. Eindje heeft het ‘gewoon’ in huis.

De Kiet! Kei ordinair, kei lekker

Dogs… Hotdogs. Welke een behoorlijke opmars maken! In onze puberjaren liepen we met een kater schaamteloos door de stad, struinend met zo’n klef Hema hotdog-broodje in de hand. Of we fietste na school zelfs om voor de €1,00 hotdogs bij Ikea. Geen haar op ons hoofd die er nu nog aan denkt om publiekelijk, al struinend door de stad zo’n kleffe worst te verslinden 😉 Maar goed, lekker blijven ze. Bij De Kiet bestel je deze ordinaire lekkernij met ‘vieze’ frietjes en vette snacks, gewoon voor thuis. Streetstyle ordi food at home, zoals het hoort 😉

Oh en die vieze frietjes, zijn vet lekker hoor:
Vieze Frietjes Australian Steak: Verse friet, Sweet potato fries, Spicy mushrooms, Australian steak, Aioli sauce
Vieze Frietjes Vega: Verse friet, Sweet potato fries, Caramelised onions, Crispy maïs, Homemade sauce

Vegan Heroes

De nieuwe bitches van Vegan Heroes Food zijn plantaardig, diervriendelijk, sexy, speels, stoer en kei lekker. Vegan Heroes heeft diervriendelijke burgers waar je je vingers bij aflikt en waar je stiekem altijd weer een foto van wil maken. Dit is streetfood in Eindhoven zoals we ‘m willen! Check them out, gewoon omdat ze zo tof en lekker zijn.

Queer run vegan food service, made delicious and accessible. Trying to further veganism one meal at a time, ’cause not all heroes wear capes“.

De Frietbar

Het is geen geheim dat wij fan zijn van zowel Mick, als zijn heerlijke vette bek. De Loaded Fries van De Frietbar zijn mega, dit wil je proeven! Try out de langzaam gestoofde rendang of de Devil Chicken met huisgemaakte piri-piri. Bovendien is er ook een vega optie waar wij spontaan van gaan smakken. Niet leuk voor de buur maar hé, de truffel friet is zo tering lekker…

Spice up your food life bij Takumi

Takumi’s Aziatische straatgerechten zijn een blend van origineel en fusion. Noodles, ramen, gyoza’s, karaage, dipping noodles. Streetfood in Eindhoven, gruwelijk lekker! Soulfood in een no nonsense setting. Snelle bite en door. Lang tafelen is niet nodig, lekker eten wel. Heerlijk voor hangoverdays of doordeweeksedagen als je even snel wil bijkletsen maar ook intense verlangens naar Netflix en de bank hebt ;-).

Ben jij een echte wereldreizigers en zoek je het liever iets verder weg?! No problemo, wat dacht je van een Perzische maaltijd? Misschien niet per se streetfood in Eindhoven, maar wel benoemenswaardig.

Tja en die piepers… die scoor je natuurlijk alleen bij Pim’s Potatoes

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.