Minder mensen op straat, amper mensen in de zaak! Crisis, niet meer niet minder. Geen bomvolle terrassen, geen grote groepen, staand borrelen, groepsgelach, klingelende glazen of spoelbak spetters… online connecten is belangrijker dan ooit.

Eigenlijk kan je als ondernemer alle promotie nu kei hard en vooral goed gebruiken. Maar dat is nog niet zo makkelijk! Want online van het scherm spatten, tijdens een hele andere bedrijfsvoering dan je gewend bent… dat is is een gepuzzel. Kosten besparend sta je waarschijnlijk zelf meer op de vloer dan ooit dus tijd om online te connecten, die is er niet..

Feestboek? Heshtecks, teggen, laiken?

Dat de online wereld machtig is mogen inmiddels duidelijk zijn, dat vele er geen touw aan vast kunnen knopen is helemaal niet gek. Ieder zijn vak, nietwaar? En één ding is zeker met een horecazaak op je naam ben je 24/7 full focus druk met allerhande zaken die belangrijker lijken dan een online tijdreis. Een reis die jouw onderneming wel degelijk machtiger en mooier kan maken ook tijdens crisis. Juist tijdens deze crisis.

Social media is een dus krachtig middel. Online in beeld bij de gasten betekent offline meer kans op bezoeken of bestellingen. Makkelijk is het niet. Wil je het goed doen dan vraagt het om tijd en kennis. Doe je het verkeerd? Dan kan het wel eens zijn dat gasten denken; Getsie, maar daar ga ik niet naartoe. De online identiteit van je bedrijf is minstens zo belangrijk als de real life beleving.

Lees ook: Nieuwe uitdaging voor de horeca..

Pak ONS podium: shine online, spat van het scherm!

Gewoon kneiter beroemd worden via onze kanalen?! Who doesn’t want that?! Met bijna 12.000 volgers en een super interactie als het om Eindhovense horeca gaat zijn wij het platform om eens op gezien te worden. Wij schreeuwen van de daken wie jullie zijn, waar jullie kracht ligt en waarom iedereen massaal bij jou moet komen eten!

En we houden van rondjes geven, en presenteren jullie hierbij het rondje van de maand:

SHOTJE ⁠
1x een post op Instagram
3 stories ⁠
1x een post op Facebook
Eenmalig € 150,- ⁠

BLAADJE BIER
1x een blog op onze website
1x een post op Instagram
3 stories
1x een post op Facebook ⁠
Eenmalig €250,-⁠

COCKTAIL
1x toegewijde blog op onze website
1x meegenomen worden in onze hotspot lijstjes
2x een post op Instagram
6 stories
1x een post op Facebook
Eenmalig €300

Interesse in beroemd worden en online connecten met de mensen?! Interesse in een Rondje van ons? Mail dan naar socials@eindhovensrondje.nl

Tips van ons, voor jou:

Niet alleen met ons online podium waarop de zichtbaarheid enorm is, ook met tips & tricks hoe je ten tijde van Corona toch gezien en gehoord kan worden, hoe je op kan vallen! Naar verwachting moet dat straks in een ander jasje, een heel hygiënisch jasje

Zorg dat het dan staat als een huis, dat de content geschreven is, dat er smakelijk en tongstrelend beeldmateriaal is. Plug & play! Dat de gasten je weten te vinden. Serveer online een spraakmakende amuse, maak hongerig door gasten te verleiden. Smijt er gerust een sidedish emotie in zodat ze jou als ondernemer, maar ook de onderneming zelf beter leren kennen. Deel je struggles tijdens deze crisis, jullie zijn ook maar gewoon mensen he. Laat ze proeven van wat komen gaat. Gasten zijn echt enorm met de ondernemers begaan, dat is de afgelopen weken gebleken. Ze bestellen zich suf en wat ze bestellen vinden ze online…

Corona geeft ons beide. De gasten zijn er minder, Corona is er wel. Of we ons volledig tegen het virus kunnen wapenen weet niemand. Of we ons kunnen verzetten tegen de genadeloze crisis die op ons afstevent, moeten we ook nog maar zien. Hoop doet leven jongens, schouders eronder. In Oplossingen denken, samen sterk!

Rest ons te zeggen:

Stay strong,
Be creative!

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.