Oelala… Slaap bij Sophie en beleef een heerlijke hotel en restaurant ervaring zoals we die al tijden niet hebben gehad. Neem je liefje mee op pad. Pak de koffers, strijk je blouse, stof je stiletto’s af en ga er even lekker tussenuit!

Smaak- en slaapvolle actie

Bistro Sophie en het daarboven gelegen hotel Auberge Nassau hebben een smaak- en slaapvolle actie; een nacht in een lekker hotelbed midden in Eindhoven, waar je in ploft na een goed 4-gangen diner van de chefs van Sophie.

En wat kun je bij Bistro Sophie dan verwachten?

Een heerlijk diner in een informele, gezellige en bourgondische omgeving en daarna slapen als os. Ze noemen zichzelf niet voor niks een bistro en geen restaurant. De omgang is losjes en gemoedelijk, passend bij de sfeer en met veel kunde. Met een vermelding in de Michelingids is Sophie een fijne en noemenswaardige dame op het Wilhelminaplein.

Ook de kerstdagen kun je samen met Sophie vieren. Lees snel verder om meer te lezen over de arrangementen.

Pak de fiets! Doe een Eindhovens Rondje

En als we dan toch ‘uit’ zijn en er na het ontbijt geen verplichtingen zijn, dan weten wij wel wat leuke dingen om te gaan doen:

Zorg dat je een fiets tot je beschikking hebt en zoek een leuke fietsroute uit door Eindhoven en omgeving. Er zijn vast en zeker nieuwe plekken waar je nog niet eerder bent geweest. En misschien een tikkie kneuterig, maar ge doet er weinig aan..; neem wat te eten en drinken mee voor onderweg. Dat kan een lullige boterham zijn in zo’n plastic zakje, maar liever steun je de horeca. Fiets ‘ffkes’ langs Zwart Wit , daar hoef je geen sportieve fietser voor te zijn. Het is zo goed als om de hoek bij Sophie. Dat is èn lekkerder èn liever 😉

Na een nacht heerlijk slapen en culinair genot nog even een bioscoopje pakken

Komt het met bakken uit de hemel of heb je gewoon helemaal geen zin om te lopen, fietsen, bewegen. Laat jezelf dan in een plushe bioscoopstoel zakken. Natlab op Strijp-S heeft veel keuzes in mooie films en docu’s welke van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat te bewonderen zijn. Tips? MADE IN ITALY is een zoete film vol met wijngaarden, klingelende glazen en Italiaanse koks. Ook THE SINGING CLUB lijkt ons een feestje; ”Gescheiden van hun geliefden en in continue spanning zoeken vrouwen van beroepsmilitairen afleiding door te zingen”.

Filmpje pakken

Sluit je weekendje of uitje af met een film bij Natlab, scoor hun afhaalmaaltijden en tapasplanken voor thuis en plof lekker in je pyjama op je eigen de bank. Want na al deze fijne Eindje-prikkels ben je voldaan en vast een beetje moe.

Lekker slapen bij Sophie en erop uit

Het 4 gangen chef’s menu inclusief overnachting bij hotel Auberge Nassau kost € 87,50 p.p. Let op: dit menu serveren ze niet op 24, 25 en 26 december!

Wél met kerst bij Sophie dineren en slapen? Dan draaien ze het volgende arrangement voor twee personen voor slechts €250 totaal. Zie de website van Bistro Sophie en boek via e-mail: info@bistrosophie.nl

– 24, 25 of 26 december
– Overnachting in Auberge Nassau met ontbijt
– Inclusief huis aperitief
– 6 gangen kerstmenu

Liever thuis gewoon de baas en op je eigen bankje lekkers van Eindhovense horeca? Lees dan deze blog. Meer weten over alle leuke kerstinitiatieven, afhaaldiners of restaurant/hotel arrangementen!? Blijf ons volgen want we vertellen je snel waar je wezen moet.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.