Save the date! We gaan samen een grote campagne opzetten!

Op 7 juli komen we met horeca ondernemers en pioniers uit Eindhoven en de regio samen. Wat gaan we doen? We lanceren een regionale campagne voor en door de horeca! En daar wil jij als horeca ondernemer, medewerker of student bij zijn. We gaan krachten bundelen, samen werven én het horeca imago een boost geven.

Summa Samen.

Als ambassadeur van Summa Horeca opleiding ben ik (Kara Ernest) betrokken bij het bouwen van een krachtige community met experts, pioniers, impactmakers en natuurlijk Eindhovense horeca ondernemers, daarnaast zijn we een ijzersterke campagne aan het ontwikkelen waarin we het gezamenlijke horeca probleem aanpakken, namelijk het tekort aan personeel én studenten…

Vóór de branche, dóór de branche!

Op 7 juli lanceren we gezamenlijk de campagne. We presenteren deze aan de pers en horeca ondernemers, hebben geweldige sprekers aan tafel en… beperken jullie oh zo kostbare tijd. Geen personeel betekent immers zelf op de vloer volle bak aanwezig zijn. In slechts (en max) 2 uur ben je op de hoogte van de wervingsactie, van benefits die je aangeboden krijgt, praat je bij met collega ondernemers en raak je enorm ongeïnspireerd om er samen de schouders onder te zetten.

Wij zoeken aanvoerders

Impactmakers die met ons; Summa Horeca, Brainport, Gemeente Eindhoven, Eindhovens Rondje, de pers en horeca gerelateerde ondernemers de captain-band stevig aantrekken en zich durven te laten horen! Samen gaan we werven, samen gaan we ervoor zorgen dat het stoffige imago van ons vak weer als vet-cool-stoer gezien zal worden. Samen gaan we laten zien dát er opleidingsmogelijkheden zijn, welke dat zijn, dat die niet muf zijn en samen gaan we er voor zorgen dat werken in de horeca beter beloond zal gaan worden. Heb jij altijd al een aanvoerdersband willen dragen? Meld je dan hier.

Interesse?

Klik hier wanneer je interesse hebt! En noteer woensdag 7 juli – 10:00-12:00 uur – locatie Dommelstraat in je agenda. Meer informatie volgt later.

You May Also Like