Wij hebben wel iets heel goed gedaan als boontje om zijn loontje komt, want bij restaurant Boon eten was een feest!

De ligging en de kleine buitengevel van het pand doen niet direct vermoeden dat hier zoโ€™n prachtig, karakteristiek restaurant achter schuilgaat, maar niks is minder waar. Het heeft wat weg van een stijlvol Japansย restaurant waar je direct een behaaglijk en zen gevoel van krijgt. De binnentuin waar wij de avond hebben doorgebracht isย een plek waar je midden in de stad kan ontsnappen aan de stadsgekte. Afgetopt met sfeervolle verlichting en een vijver niet te vergeten!

Persoonlijke aandacht en echte goede service

Het is super leuk om eens niet bediend te worden door jonge studenten, maar door twee ervaren gastvrouwen met passie voor het vak en liefde voor de plek waar ze werken. Dat maakte deze avond heel persoonlijk en ontspannen.

De menukaart hebben we even gelaten voor wat het is en we hebben ons laten verrassen door een mooi samengesteld vijfgangen-diner, voordelig ingekocht middels een Social deal aanbieding.

De unieke gerechten werden met zorg bereid en gepresenteerd. Het waren geen standaardgerechten en dat past juist bij de uitstraling van dit sfeervolle restaurant dat zich inmiddels al weer 15 jaar in het centrum van Eindhoven bevindt.

Makreel met tzatziki, biefstuk van diamanthaas met zoete aardappelpuree… en dit is nog maar een kleine greep uit het rijtje verassingen. Het moet natuurlijk wel iets van een surpriseย blijven ๐Ÿ˜‰ . Het goede wijnarrangement maakte voor ons de verrassing compleetย en zorgde aan het einde van de avond wellicht voor een ietwat minder kritische oog.

Naborrelen op het Wilhelminaplein

Boon ligt heel dichtbij het Wilhelminaplein. Dus, voordat je de Gaper binnenrolt voor een aantal biertjes of wijntjes, laat je dan eerst eens verrassenย door restaurant Boon, want dit is echt de moeite waard, zeker met de genoemdeย aanbieding.

Deze (social) deal gaat ontzettend hard. OP = OP.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.