Ze stonden te trappelen om te gaan knallen, Nicole, Joke & Iris van Soulvibe. Na een succesvol retreat vorig jaar in Ibiza werd Soulvibe geboren en werden 2 fantastische locaties gevonden in Italië & Portugal. Maar goed, je raad het vast al: Corona. Dat vroeg om flexibiliteit, wat meestal wel goed zit bij yogi’s!

Yoga & Food

De retreats zijn verzet en de dames vonden toch een manier om yoga, lekker gezond eten en een fijne vibe te delen met jou: Yoga & Food op de leukste plekjes van Eindhoven en omstreken. Elke laatste zaterdag van de maand een Yoga & Brunch op wisselende locaties, welke worden aangekondigd via het insta account van Soulvibe. De eerste twee edities bij Keukenconfessies en het Ketelhuis waren in een rap tempo uitverkocht.

Veel enthousiaste deelnemers (met en zonder yoga ervaring) die op een laagdrempelige manier lekker met hun lijf bezig kunnen zijn en de horeca in en rondom Eindhoven een beetje beter leren kennen. De keukens kunnen laten zien wat ze in huis hebben en verrassen met fantastische en gezonde creaties. Extra genieten na een XL-yogales van 90 minuten!

Yoga met de voetjes in het zand

Stadsoase De Zomertuin & Soulvibe vonden elkaar met de voetjes in het zand en een G&T in de hand. Verscholen achter alle hectiek van de Eindhovense stad ligt namelijk een oase van rust. In de zomer van 2020 geeft het Campina terrein, weliswaar bedekt onder een laag strandzand, 2 tot 3 maanden decor aan een pop-up Stadsoase De Zomertuin, een verborgen parel in botanische sferen. In deze oase wordt organisch eten geproduceerd, worden nieuwe vriendschappen beklonken en herinneringen gemaakt.

Met onder andere yoga gegeven door Nicole, Joke & Iris van Soulvibe, lekker met de voetjes in het zand. Op deze manier kun je jezelf toch het strandgevoel geven en voel je voor heel even die retreat vibes in je eigen stad! Een ideaal begin van je weekend!

Data & tickets

Om de week wordt er op zaterdagochtend een yogales gegeven op het strandje en kun je aansluiten voor een healthy smoothie bowl of iets anders lekkers van de fantastische kaart bestellen.

Tickets zijn verkrijgbaar via de ticketshop van Stadsoase de Zomertuin. De eerstvolgende editie is op 22 Augustus 2020.

KOOP HIER JE TICKETS

You May Also Like