Eindhovens Rondje geeft je de leukste uitgaan- en dinertips van Eindhoven. Wij praten je bij over de hipste hotspots, de beste restaurants en de gezelligste kroegen van Eindhoven.

Verbinden, verleiden, verrassen, versterken…

Onze missie bestaat simpelweg uit 4 kernwoorden: verbinden, verleiden, verrassen en versterken. Mensen en food samenbrengen en daar met elkaar prettige samenwerkingen uithalen. Waarbij de connectie tussen Eindhovense horeca en haar gasten altijd centraal staat. Vanuit onze missie helpen wij ondernemers dan ook graag om van hun zaak een hotspot te maken en deze in Eindhoven op de kaart te zetten (online en offline). Check snel onze tongstrelende accounts op Facebook en Instagram

Ons grote netwerk zorgt voor diversiteit en mogelijkheden.

Wij geloven erin dat je samen ideeën beter kunt ontwikkelen en verspreiden. Eindhovens Rondje heeft met haar netwerk en diensten al een flink aantal projecten succesvol afgerond waarover binnenkort meer te lezen is. Met name onze online en offline marketingtools zorgen er lokaal voor dat de horeca vindbaar is en de gast beter kan inschatten wat ze kunnen verwachten.

Bezoekers en bewoners van Eindhoven, bloggers, vloggers, horecakenners, trendwatchers en bedrijven nemen wij allen graag mee in de smakelijke en diverse wereld van de Eindhovense horeca. Voor de horecaondernemer zijn wij de schakel voor allerhande hospitality vraagstukken en diensten.

Voor de bezoeker en bewoner van Eindhoven…

Zijn wij DE culinaire hotspotters van de stad!
Wanneer we uit eten gaan of een lekkere borrel willen drinken, bezoeken we veelal dezelfde vaste plekken. Terwijl Eindhoven zo veel meer te bieden heeft op het gebied van eten en drinken. Onze missie als Eindhovens Rondje is om zoveel mogelijk bijzondere, lekkere, goede, originele, hemelse en verrassende horecagelegenheden met jullie te delen…helemaal gratis en vrijblijvend.

Wij proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken die bruikbaar en bovenal eerlijk is. Denk aan:

  • Horecatips voor ontbijt, lunch, diner & borrel
  • Hotspots in Eindhoven
  • Aanbiedingen
    • Denk aan tijdelijke menu aanbiedingen of social media winacties
  • Specialiteiten
  • Algemene en gezellige informatie
Eindhovens Rondje wist-je-datjes

Welke horecazaken in Eindhoven zijn de moeite waard om te bezoeken? Welke typetjes kan je in welke bar verwachten? Waar kan je de beste sushi/kreeft of biefstuk vinden? Welke zaak heeft kluizen in de zaak voor als je de fles Gin niet op een avond op krijgt? Eindhovens Rondje geeft je antwoord op al deze vragen, zodat jij je keuze nog beter kunt maken.

Bruikbare tips op maat

Heb je geen tijd of zin om zelf een restaurant uit te kiezen in Eindhoven en wordt je graag verrast, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven je graag een smakelijke tip! Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies op maat middels email of het contactformulier. Wij zullen altijd ons best doen om zo snel en duidelijk mogelijk te reageren. Ons streven is om alle vragen binnen 3 uur te beantwoorden.

Alvast een dikke vette proost en smakelijk eten!

Gastvrije en Bourgondische groet,
Eindhovens Rondje