Breakfast all day

Meneer de Boer is bij uitstek het ontbijtadres in het centrum van Eindhoven, je kunt hier heel de dag genieten van een lekker ontbijtje. Of je nu vroeg uit de veren bent of zin hebt in een heerlijke anti-kater brunch of gezellige lunch, Meneer de Boer staat de hele dag voor je klaar (voor een ontbijt)

Eigenaars Sabine en Maurice zijn ontzettend enthousiast over hun zaak en verwelkomen iedereen met een brede lach en het liefst ook met een gezellig praatje. Een ongedwongen sfeertje, geen poespas wat bediening betreft. Gewoon even naar de counter lopen, bestellen wat je wenst en plaats nemen. In mum staat de tafel vol met alle lekkernijen die je besteld hebt. Typerend bij Meneer de Boer zijn de dienbladen gevuld met verschillende zoete belegsoorten, zoals stroop, jam, pasta, hagelslag, honing en noem het maar op. Ja, je kunt er alles op doen!

Wij lezen graag een krantje in de rieten loungestoelen voor het grote raam, waarna we weer helemaal up-to-date zijn over het wel en wee in Eindhoven en de dag met een goed gevulde maag beginnen. Sandwiches, uitsmijters, pancakes, yoghurt, soep, salades…Meneer de Boer is van alle markten thuis. Het is iedere keer weer een leuke verrassing hoe alles opgemaakt wordt, want standaard daar doen ze hier niet aan.

Koffiecaartje

De koffie komt van Stadsbranderij Beanbrothers gevestigd op de Bergstraat (op loopafstand van Meneer de Boer). Zeer smaakvol en gewoon goed! Koffie is overigens echt hot & happening in Eindhoven. Meneer de Boer doet mee met Koffiecaartje. Een ontzettend leuke manier om de verschillende koffie-plekjes in Eindhoven te ontdekken. Houd de site van Koffiecaartje goed in de gaten, want binnenkort ligt de tweede oplage koffiecaartjes in de winkels. De eerste oplage was binnen no-time uitverkocht. Dat zegt meer dan genoeg over de horeca-pareltjes die meedoen aan dit koffiecaartje! Zo ook deze fijne plek Meneer De Boer.

Als de boer van huis is

Oh, als ‘Meneer en Mevrouw de Boer’ er in het weekend soms een keer niet zijn, dan draagt het personeel de zorgen voor de lekkere alledaagse sfeer. Voor ons is Meneer de Boer een plek waar je steeds weer zin hebt om terug te komen en je te laten verrassen met een lekker ontbijtje, zoals een gekookt ei met gebreide muts! 🙂

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.