Zomerse hotspot Onder de Leidingstraat

Onder de Leidingstraat is sinds 2019 overgenomen door Coffeelab. Wees niet bang, het is nog steeds een heerlijke zomerse hotspot op Strijp! Get your (ice)coffee en geniet van het weer ๐Ÿ˜‰ย 

Een heel bijzonder plekje, helaas niet in het centrum/ winkelgebied van Eindhoven, maar geloof ons het is de moeite waard om te bezoeken. Onder de Leidingstraat op Strijp S is de nieuwe place to be, met name in de zomer. Ontspan op het prachtige urban beach, met heerlijke chillstoelen en een eigen buitenbar.

Op Instagram hebben jullie wellicht al gezien datย wij fan zijn en met regelmaat deze gezellige en uberhippe zaak bezoeken. Met name in de zomer zit de crew van Eindhovens Rondje maar wat graag op het stadse strand lekker te brainstormen en te werken.

Almost too much choice

Versย belegde boterhammen, verschillende borrelplanken, op het seizoen afgestemde stamppotten, verse koffie, bijzondere thee, huisgemaakte soepen, verrassende bieren en wijnen, verse salades, allerlei goed gevulde pastaโ€™s, en veel meer lekkers! Er is echt voor iedereen wat wils te krijgen.

De verse en gezonde (afhaal) avondmaaltijden zijn “van goed formaat” en origineel qua samenstelling. Heerlijke, eerlijke gerechtenโ€ฆdie vooral mega lekker zijn. Iedere maandag wordt het nieuwe weekmenu op de Facebookpagina van Onder de Leidingstraat geplaatst.

Ola Supermercado

Inย de mini bio supermercado bij Onder de Leidingstraat kan je allerlei hippe en heerlijke pracht en praal vinden. Super leuk als je opzoek bent naar originele en smakelijke cadeaus; allemaal met een eigen verhaal er achter.

Leuke buren

Onder de Leidingstraat heeft overigens geweldige buren; Intellegentia ICE. Een innovatieve ijssalon/smaakbar die het hele jaar door geopend is. Je kunt hier ook terecht voor huisgemaakte bonbons, macarons en een lekkere kop koffie en thee.

Kleine tip:

Wij raden je wel aan om in de zomer niet tijdens spitsuurtjes naar de ijssalon te gaan. Alhoewel het verrassende ijs, met hele bijzondere smaken het meer dan waard is!

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.