Wijnfestival Blend verplaatst

Het wijnfestival BLEND is verplaatst naar 9 t/m 11 september, waarom?
Dat lees je hier...
Zonder handjes, geen blauwe tandjes...


Zonder handen en helden geen schone toiletten, geen muziek, geen schoon terrein, geen goed getapt bier, geen kwalitatief goed eten, geen wijnkennis welke gedeeld kan worden, geen goed gevulde glazen wit of rood en dus ook geen blauwe bekkies van de tanine. Alles wat BLEND juist wel wilde zijn en faciliteren.

Dikke rijen bij de muntverkoop, foodcourts en wijnpoints is niet wat we willen. We willen een gastronomisch en gezellig event creëren waarbij kwaliteit zich toch ook laat gelden. Daarbij zouden de horeca en wijnleveranciers nauw samenwerken om het ieder naar de zin te maken. Als bij beide (of eigenlijk bij iedere betrokkenen/leverancier) alle posten zwaar onbemand zijn en de vacatures je om de oren vliegen, moeten wij ons als organisator op onze beurt achter de oren krabben. Als een horecazaak al niet aan mensen kan komen, hoe doet een gloedjenieuw festival dat dan wel?

Het knaagde al even, maar we wilde kost wat kost niet opgeven/toegeven...
Nu de kogel door de kerk is; gaan we gewoon even tijd nemen om te BLENDEN.

              

Sneu, dapper, blenden en door... 


De risico’s zijn te groot, het gebrek of beter gezegd tekort aan handjes (personeel) is killing en hun grootste zorg. Alle betrokken partijen hebben echt alles uit de kast gehaald om een pracht event te realiseren, maar zonder handjes geen goed gevulde glazen! Sucks big time, maar ‘on the other hand’ blend zou Blend niet zijn als ze niet zouden blenden. Plannen gesmeed, basis staat, dus verhuist BLEND naar september. Een langere voorbereiding, een minder druk weekend in de Lichtstad en omgeving, iets meer adem en dan zullen de wijntjes niet alleen rijkelijk, maar ook smakelijker vloeien.

Proosten - Proeven - Beleven - 9 tot en met 11 september 2022


NOTE VAN BLEND:
Helaas: aankomend Pinksterweekend wordt er nog even niet geproefd en geproost in het Stadswandelpark. Ondanks grote inspanningen heeft het personeelstekort ons doen besluiten het wijnfeest uit te stellen. Naast kwaliteitswijnen, mooie gerechten en een goede sfeer staat Blend ook voor service en gastvrijheid; wij hebben er op dit moment onvoldoende vertrouwen in dit op het gewenste niveau te kunnen bieden. Uiteraard blijven we hard doorwerken om in het najaar een fantastisch festival neer te zetten. Dus save the date: Blend wordt verplaatst naar vrijdag 9 t/m zondag 11 september.

Heb jij al een ticket gekocht? Je ticket wordt automatisch omgezet naar één dag naar keuze in het weekend van 9 t/m 11 september. Mocht je dit weekend niet kunnen dan ontvang je uiteraard het aankoopbedrag terug. Je hoeft in beide gevallen nu nog niks te doen; je ontvangt deze week een e-mail met instructies.