Uitgaan, borrelen, bieren, ontspannen in Eindhoven

Waar dat je een beetje cool kunt doen dat borrelen? Lekker wulps en wiebelig of braaf aan tafel met een potje bier een kaartje leggen? Deze zaken zijn in Eindhoven hotspots om te borrelen. 

Coole Mixed feelings pareltjes

Niet omdat niet goed is wel omdat het voor iedereen leuk is. Mixed feelings omdat de een het niet echt borrelen vindt de ander het als numero uno juist op zijn of haar hotspot lijst heeft staan. De ene zaak overdag mikt op koffie en later op de dag op cocktails. Of wat dacht je van kunst, creativiteit en horeca onder een dak? Lekkere mixjes als je het ons vraagt ;-)  

Kelderman en van Noort
Calypso
De Huiskamer
S-pressobar

Diner en Drinken

Uiteten met allemaggies lekkere cocktails of Wel maaltijdvullende borrelbites geen grote gerechten, avond en buikje vullende opties met een tikkeltje meer borrel dan diner gevoel. Dan schuif je bij deze zaken aan. 

Luzt Gastrobar

Echt uiteten, een magisch mooie bar en interieur inclusief sublieme cocktailkaart. Wat dan toch weer net wat anders is dan een diner met fles wijn voor je giechel. (Wat hier ook kan, maar toch.. die cocktails die lonken naar je, geloof ons).

Bar Proast

Op vrijdag de After Dinner Club, must visit! Echt heel leuk. En op de andere dagen? Minstens zo 'must-visit-waardig, alleen dan geen DJ (wel gezellig borrelen).

Thomas Eindhoven
Hier gaan later op de avond de tafels aan de kant en kun je dansen & sjansen met een volgevreten penske ;-).

Grandcafé Josh
Geen gedoe, gewoon gezellig. Voor en na PSV, op doordeweekse dagen of uren lang in het weekend. Van oester tot bitterbal en alles ervoor, er tussen of er na ;-)

WULPSe, WIEBELIGe FAVORIETJES BIJ 21 TOT 35'ERS

Van alles wat, voor jong en iets ouder. Natuurlijk welkom als 40'er hoor, maar dan waan je je wel in een wat wulpsere vibe ;-) 

Stadscafé de Spijker
Stadsoase
Berlage
Mooie Boules
Café Kix

ALLERLEUKSTE CAFÉS IN EINDHOVEN

Een lekkere om mee af te sluiten. Toegankelijke hotspots om bier te drinken, te lallen, te kwallen en ... Gewoon een leuke avond (of middag) te hebben.

Staceys
Little one bar
De Gouden bal
Café 't Rozenknopje
100 Watt café

Nog niet klaar met borrelen? Hier nog een paar lijstjes gevuld met borrel hotspots!

Borrelen, wijnen aka uitgaan in Eindhoven

Knallijst vol cafés in Eindhoven!

De beste wijnspots?! Die zijn hier te vinden.