Day in, day out in Eindhoven

De stagiaires van Eindhovens Rondje moesten één belangrijk ding leren: bourgondisch d’n hort op. Dus gingen ze met z’n drietjes op avontuur door het centrum! Voor dit Eindhovense Rondje koos het stagiaire team hotspots uit om content voor te maken. 

Na een brainstormsessie kozen ze voor het thema ‘day in, day out’: één restaurant voor elk moment van de dag. Check it out! 

Geschreven door: Raquel, Tom & Naomi 

Ontbijten bij JANZ

Misschien ken je het niet van naam, maar je bent er vast en zeker ooit langsgelopen: De glazen lunchroom genaamd JANZ bar & kitchen op de Kerkstraat. Dit tentje is dagelijks open voor een stevig ontbijtje met een goeie bak koffie erbij. Geen zin in een simpel broodje? Kies dan voor de American pancakes met seizoensfruit of cheese and bacon pancakes. Snoepkont? Voor de zoetekauwen onder ons zijn de Nutella of Oreo pancakes ook een optie!

Is het allemaal een beetje veel voor de vroege ochtend en wil je rustiger op starten? Ga dan voor de yoghurt bowl. Lekker fris en vullend zodat je de dag goed kan starten. Het beste in combinatie met een kopje koffie met extra shotjes espresso voor de nachtuilen. En anders zijn er genoeg toasts om van te kiezen 😉

 

Stevige lunch van Jimmy Green 

Na hard werken krijg je in de middag een rommelende buik ... Je wil iets hebben voor de lunch wat vullend is, maar niet te machtig en zwaar op de maag. Op naar Jimmy Green! Niet alleen creatieve internationale geïnspireerde opties, ook vele vegan gerechten! Hier word je met elk gerecht verrast door de unieke smaken, trust us, leuke spot! 

Cheatday-worthy Waffelicious

Flink aan het diëten als voorbereiding voor de zomer? Skip this part! De instaworthy wafels van Waffelicious zijn namelijk erg verleidelijk. Ze roepen letterlijk je naam, want de wafelmakers schrijven je naam op het bord met chocola. Als je iets kleiner wilt snoepen, hebben ze ook Crazy Donuts met madness toppings. Volvan de lunch? Ga voor de shakes. Je kan zelf kiezen wat je er allemaal in wilt hebben. Nadat je hier hebt gegeten kun je een deurtje verderop naar de Basic-Fit de calorieën eraf sporten, Tom belooft mee te doen 😉. 

Weekend = borrelen

 Hé, hé, eindelijk weekend. Slome week achter de rug, op naar Radegast! Het lijkt wel of er geen eind komt aan de bierkeuzes die er zijn. Voor de wijn- en cocktaildrinkers, ze zijn jullie niet vergeten hoor. 😉

 Wat te eten? Op het menu staan vele opties voor borrelbites. Ook kun je een grotere hap bestellen. Ben je zelf geen bier expert? Dan ben je bij Radegast aan het juiste adres! Deze toppers matchen je hoofdgerecht met een van de vele bieren.

Lees ook deze blogs

Met input van onze lieftallige stagiaires natuurlijk: 

De nieuwe stagiaires van Eindhovens Rondje

Ontbijten in Eindhoven, waar moet je zijn? 

Terrastoppers!

25 x uiteten