Wat doe je als je net een nieuwe eetgelegenheid bent gestart en de coronacrisis slaat toe?

Als echte ondernemer niet bij de pakken neer zitten en gewoon het businessmodel omgooien. Zo kun je als (thuis) gast nog steeds genieten van alle nieuwe smaken die Eindhoven rijk is. Drie nieuwe Eindhovense restaurants die jou thuis van hun heerlijkheden kunnen voorzien. 

Not even for one day!

PHOOD heeft niet eens de kans gehad om te shinen op het oude Campina terrein. Open zijn ze nog niet geweest. Het weerhoudt ondernemers Tim en Sabine er niet van om hun super gezonde en verse happen met Eindhoven te delen. Samen met lokale ondernemers Aspergetij, Duurzame Kost en Koppert Cress leveren zij, naast hun standaard menu, ook een all Eindhovense farm box. Als kers op de taart krijg je het suikervrije toetje van PHOOD gratis. Te bestellen via hun website.

Mooie boel is dat...

Ben je net open kunnen de deuren alweer dicht voor Mooie Boules. De ballen rollen even niet, maar de wielen van de bestelauto’s wel. Zij zorgen ervoor dat je met een speelthuispakket de sfeer er lekker inhoudt. Samen met vooraanstaande merken zoals Brandt & Levie, Swinckels, Grapedistrict en 999Games ben je volledig verzorgd van een topavond in huis. Bestel online een pakket met 4 (bord)spellen, 2 worsten, 4 speciaalbieren of 1 fles wijn en boulestegoed.

Welgeteld 48 uur waren ze open

Bij Ikigai in het Philips Stadion waren net de hoezen van de stoelen en het bestek uit de dozen. Welgeteld 48 uur waren ze open toen de deuren weer dicht konden. Eigenaar Simon heeft in vier dagen tijd zijn bezorgdiensten bij zijn andere horecagelegenheid, Oriental Greenhouse, uitgebreid. Het personeel van Ikigai heeft daar zijn plekje gekregen om vol te knallen voor jou. Simon zelf kun je ook tegenkomen. Hij stapt namelijk zelf in de auto om jouw smakelijke lunch te bezorgen. Bestellen kan onder andere via Thuisbezorgd.nl.

Door: Marleen Koelman
One of our new friends! Marleen meldde zich bij ons naar aanleiding van onze oproep op Instagram om de horeca te helpen! Wij willen onze online kanalen zoveel mogelijk inzetten om de Eindhovense horeca te supporten en vooral om in connectie te blijven met de gasten, die nu thuis zitten…

Daar is content voor nodig, lots of content. Omdat wij ons katjelam tikken en onze trouwe volgers natuurlijk veel al thuis zitten was de vraag simpel; Goed met de pen en horecafan? Meld je dan bij ons.

Thanks Marleen! De steun en hulp is overweldigend. We love it <3

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *