Verbinden, verleiden, verrassen en versterken


Aziatisch-Frans restaurant MOOD aan de Keizersgracht MOET je gewoon een keer proberen!

De Aziatische keuken is door topchef en onderneemster Eveline Wu in Eindhoven op de kaart gezet. In Restaurant MOOD doet Eveline eer aan haar passie voor koken met een menukaart vol heerlijke Aziatische en Franse gerechten. Juist die combinatie – voor ieder wat wils – zorgt dat het bij MOOD iedere avond gezellige druk is. Zelfs op doordeweekse dagen! Of je nu een romantisch diner met je partner hebt, wilt borrelen met vrienden op het grote terras of een hapje gaat eten met de familie, bij MOOD voel je je altijd op je plek.

Verbinden…

Wij schoven zelf aan tafel met de leukste foodies en bloggers, om ze kennis te laten maken met MOOD en Eveline Wu. Niks leukers dan een gepassioneerde chef in contact brengen met enthousiaste bloggers. Ons motto is niet voor niks: verbinden, verleiden, versterken en verrassen! En over verrassend gesproken: The Happy Financial heeft een sprankelend interview geschreven, speciaal voor Eindhovens Rondje, over de briljante zakenvrouw Eveline Wu. Het interview komt binnen een paar dagen online! (keep you posted)

Het was een heerlijke avond, waar we met zijn allen genoten hebben van de passie van Eveline en de lekkere gerechten van MOOD. Inspiratie genoeg om dit ook met jullie te delen. So here we go..

Partner in crime was dit keer: Nicky de Bar van Pinkconfetti Binnenkort meer over haar, check alvast de website en haar instagram.

#Sushiboat

We kunnen er niet omheen, dus we gooien hem er gelijk maar in. Onze Insta-tijdlijn staat er regelmatig vol mee: de sushi boot van MOOD. Heerlijke sushirollen, super verse sashimi, crispy tempura garnalen…yumm. Het is ook niet raar dat deze boot de topper is bij MOOD. Voor maar €27 kun je je buikje vol eten met de heerlijkste gerechten van een topchef. What’s not to love. Voor hetzelfde bedrag kun je ook ergens onbeperkt gaan eten, maar dan heb je natuurlijk niet de ambiance en service van MOOD of de sushirollen van een beroemde chef! Trust us, de boot is ruim voldoende gevuld met allerlei lekkers!

Aziatische en Franse keuken

Hoewel we op Instagram bijna struikelen over de sushi boten, heeft MOOD zoveel meer te bieden. Eveline Wu – afkomstig uit China – is een ambassadrice van de Aziatische keuken. Dit proef je terug in haar gerechten. Chinese Dumplings en Pecking Duck worden hier op authentieke wijze klaargemaakt en zijn zo veel lekkerder dan bij de Chinees op de hoek. Niet gek, wanneer het wordt bereid door de Wereldkampioen Chinese keuken (ed. 2016).  Door juist de Aziatische keuken te combineren met de weldadige Franse keuken, heeft Eveline een geheel gecreëerd om je vingers bij af te likken. In het zogenaamde MOOD-menu kun je het beste van beide werelden proeven in een heerlijk 4-gangen keuzemenu. Hiervoor betaal je 37,50 euro per persoon en ontvang je een verrassend, goed op elkaar afgestemd en belangrijker zeer goed bereid menu. Sushi rolls, Coquilles, Tournedos van Black Angus…mmm. Het enige probleem is een keuze maken 😉

Processed with VSCO with hb1 preset

Happy Hour, happy us!

Maar ook voor de borrelaars en snackers onder ons is MOOD een aanrader. Want whoohoo MOOD heeft een happy hour! We love it. Op zaterdagmiddag kun je aanschuiven tussen 14:00-17:00 uur om voor slechts een paar euro sushi en kleine gerechten te komen proeven. Zomers is het helemaal genieten op het heerlijke terras. Cocktailtje of Gin Tonic erbij en niks meer aan doen!

Topchef Eveline Wu

Eindhoven mag echt in de handjes klappen met zo’n horeca typhoon in town. Eveline begon jaren geleden met Soho in Eindhoven en zette hiermee toch wel de trend. Na het succes van Soho schoten de Sushi-restaurants als paddenstoelen uit de grond. Inmiddels in de onderneemster in hart en nieren de eigenares van het Eindhovense MOOD, de Kreeftenbar op de Bergen, Fish&Chips op Strijp-S, Wynwood op Strijp-S (wordt MOOD) en heeft ze deze zomer Las Palmas in Rotterdam van Herman de Blijker overgenomen, ook niet de minste. Wij zijn impressed! Dit is iemand met een passie!

Eindhovens Rondje vroeg de busy bee zelf hoe het zit met al die zaken. Eveline: ‘Eten maakt mij gelukkig, daarom ben ik chef geworden. En ik maak op mijn beurt de gasten graag weer gelukkig met mijn eten. Dat is het belangrijkste, dat iemand gelukkig naar huis gaat. Met de overname van Las Las Palmas wil ik de keuken van MOOD ook buiten Eindhoven op de kaart zetten. Zo kan ik nog meer gasten verrassen met de keuken van MOOD.’ Wij snappen dit wel en zijn er van overtuigd dat het niet lang zal duren,voordat ook Rotterdam in love is met Eveline Wu en haar gerechten.

Schermafbeelding 2018-08-09 om 15.16.30Photo credits to Pinkconfetti 

Nieuwtje: Wynwood goes Mood

Wynwood gaat per september 2018 verder als restaurant MOOD Strijp-S.  Eveline Wu gaat ook op Strijp de succesvolle formule van MOOD uitrollen. Het interieur en de vertrouwde gezichten in de bediening blijven zoals je gewend bent, alleen de kaart zal veranderen. Zo kun je straks op twee plekken in Eindhoven genieten van de Aziatische-Franse keuken en de heerlijke sushi boot.

Natuurlijk houden wij je op de hoogte van de laatste ins & outs en zullen we verslag doen van de openingsparty!

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *