Krijgt de horeca jouw liefde die het verdient?

Dit is pas liefde: jouw liefje, jouw geluk, jouw maatje, jouw alles, de horeca. Degene die er altijd voor je is, maar wat als ze omvallen… Laten we wat extra liefde aan de horeca geven!

Vele aanbiedingen vliegen je om de oren! Zaken komen met afhaalmenu’s, thuisboxen, chefs voor thuis, bestel-me-nu! Logisch, want het is bikkelen. En hun liefjes, jullie als gast, staan voor ze klaar. Want we willen blijven genieten van het bourgondische leven, we willen lekker blijven eten, we willen gezelligheid, we willen gewoon niet dat ze omvallen. Moet je voorstellen, Mr. C. is het land uit en geen plek om het te vieren. Horror.

Verdubbel jouw liefde

Over twee weken is het Valentijn. Ook nu kun jij jouw grote hart laten shinen op jouw lievelingszaak. Geniet samen met jouw Valentijn, die elke nacht naast je ligt, van een Valentijns-box of menu van je tweede Valentijn (en nee, wij zien dit niet als vreemdgaan) en verdubbel daarmee de liefde door dit te bestellen bij de Eindhovense horeca.

Tal van lekkere keuzes

Maak jij jouw mupke blij met een box vol sushi, een plank met veel vlees, een Italiaanse proeverij, een luxe fine dining experience of een Aziatisch menu? Er is zoveel lekkers te verkrijgen!
Blijf Eindhovens Rondje volgen, komende dagen delen we van verschillende restaurants met hun Valentijns actie. Maar ook de zaken zelf, doen hun uiterste best om hun lovefood middels liefdesbrieven, serenades en romantische foto’s aan jullie te verkopen. Dus geen hard to get in dit liefdesspel, maar “vort met de geit!”

Lief

Ben lief voor elkaar, denk aan elkaar en eet je rond. Liefde gaat door de maag. Ja, nog steeds. En met wat kilo’s meer op je heupen, gaat de liefde niet over. Wel? Dan is het geen echte liefde als je het ons vraagt. Vier Valentijn met allebei jouw schatjes en maak er een topdag of avond van!

Geloof je ons niet? Meer weten over de stilte voor de storm?
Het Parool schrijft “De grote shake out komt nog”, lees het artikel hier.
Lees je liever wat leuks, dan hier een paar leuke en vooral smakelijke kijktips voor tijdens jouw valentijn date ;-).

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.