In no time werd deze wijnbar een hotspot in hartje centrum

De luifels waren op dag 1 nog niet omhoog of het terras van L’Avenue Vin & Cuisine zat direct bommetje vol. Zo vol dat heel Eindhoven vanaf de opening, niet meer om L’Avenue heen kon. Beginnersgeluk? Dacht het niet! Als je het ons vraagt is het een kwestie van inspelen op de behoefte van de bezoekers en bewoners van Eindhoven, gecombineerd met jarenlange ervaring in de horeca en een ongelooflijk goede ligging.


Groot en zonnig terras

Het grootste terras (aan de straat) vind je bij L’Avenue Vin & Cuisine, gelegen op de kruising van de Bergstraat met de Kleine Berg. Je hebt hier ruim zicht op de Kleine Berg en kunt er extra lang in de zon zitten. Of onder een gigantische luifel bij slechter weer. En vergeet vooral de binnenkant niet, die is insta-proof. Kortom, weer of geen weer, wij zijn hier graag te vinden.

Gluren naar de buren

Nou heeft de Kleine Berg behoorlijk wat heerlijke plekjes om lekker te gluren naar je buren; van excentriek geklede voorbijgangers, toeristen (hotelgasten van The Match), tot de vele hunks die bij de Mensroom shoppen. Maar een terras van deze omvang, dan moet je bij L’Avenue zijn. Je kunt er pontificaal first row zitten of lekker verstopt in een hoekje waar niemand jou ziet, maar jij stiekem alles in de gaten kunt houden… #onzeplek. Doe hier nog een goede wijn en een schaal oesters bij en wij vermaken ons wel 😉


Vin & Cuisine

Geen fan van oesters, no problem…L’Avenue heeft veel meer lekkers op de kaart staan. Heerlijke zachte pata negra, een frisse tonijn pizza, kreeften kroketjes met spicy dip, gehaktballetjes in tomatensaus of een ossenhaas met getomatiseerde Béarnaise of een smakelijke pasta bij iets grotere trek.

Wijnen, wijnen, wijnen!

Natuurlijk heeft deze Vin & Cuisine nogal wat wijnen op de kaart staan. Martien Meiland zou er lyrisch van worden! L’Avenue heeft wel meer dan 100 wijnen uit alle windstreken en Sabrina weet hier alles over te vertellen. Geen pagina’s vol poeha, maar zoete, volle, droge, robuuste wijnen. Wit, rood, rose of bubbels… bij L’Avenue heb je ruim voldoende keus. Ask Sabrina for help! En voor iedere portemonnee of slurpsnelheid is er een lekkere vin te vinden.


Guideline L’Avenue

L’Avenue is op vele momenten van de dag een geschikte hotspot. Een heerlijke koffie between de rete vermoeiende shopsessies in alle Bergen boutiques, een quick update ‘meeting’ met een vriendin om snel alle gossips door te nemen, of met een hele groep gezellig ‘wijnen’! Reserveer wel op tijd, want het is er altijd druk.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.