Diep in de zee, diep in de zee…

Laat je niet misleiden door de naam! Kreeftenbar heeft zoveel meer dan onze rode vrienden. It’s fishtastic! De verse vis is echt om te smullen! En als zusje van Mood – by Eveline Wu kun je hier natuurlijk ook genieten van de bekende sushiboot en heerlijke tapas met een Asian twist. Top dit nog af met goede wijnen, Gin Tonics en een lekker terrasje op de Kleine Berg en je hebt echt een allerbeste hotspot te pakken!

What to expect?
  • Lekkere Aziatische dishes zoals Peking eend (flensjes), Tom Kha Gai soep, Koreaanse beef, Rendang, Gado Gado en Tom Yum garnalen om maar iets te noemen.
  • De sushiboot! Liever zelf kiezen? No problem, er staan genoeg heerlijke sushi rollen op de kaart.
  • Verse vis: heerlijke oesters op 5 verschillende wijzes bereidt, dikke plakken sashimi of een goed gevulde schaal fruits de mer.
  • Kreeft, kreeft, kreeft…what’s in a name. Een halve of een hele kreeft thermidor, gekookt of gegratineerd bereid met citroenmayonaise. Yummm…
Fruits de mer is een must try

Wij worden natuurlijk al snel enthousiast van een leuke zaak met heerlijke oesters. Oester-addicts…we know. Maar ook de andere verse vis bij Kreeftenbar, hallelujaaaa zo goed!

De koning van de vis is toch wel een goede en rijkelijk gevulde schaal fruits de mer. Daar kom je alleen maar mee weg als die echt vers is! En dat was ie. Zo uit het water, zo op je bord. Kleurrijke sashimi, kreeft, venusschelpen, oesters, scheermessen…smullen!

Hij staat nog niet officieel op de kaart, maar is zeker al wel te bestellen. En wij hebben hem mogen testen, echt geen straf! We kunnen trots melden dat we alles op hadden, want het was veel 😉


Kun je niet kiezen, Kreeftenbar wel…

Wij snappen dat het moeilijk kiezen is met al dat lekkers op de kaart. Kreeftenbar heeft daarom ook twee heerlijke en totaal verschillende menu’s in de aanbieding:

Een heerlijk Kreeft Menu voor slechts € 27,50 met sushi, sashimi & tempura, gevolgd door een lekker kreeftensoepje en als hoofd 1/2 kreeft naar keuze; gekookt, gegratineerd of thermidor met frites en salade. Of een hele kreeft voor € 12,50 meerprijs.

Niet zo’n kreeftfan? Ga dan voor het Asian Share Menu, 3 gangen voor € 35 p.p. (vanaf 2 personen). Start met kroepoek sate saus, oester Asian style, kreeftensoep, gyoza kip en lamssate. Gevolgd door piri piri chicken, Korean beef, Tom Yum garnalen met gewokte seizoensgroenten en witte rijst. En als er dan nog plek over is: een grand dessert.

Happy hour, happy us 

Waar we vroeger gelukkig werden van de Happy Hours in de kroeg, draait alles nu om lekker eten. Veel leuke restaurants bieden een goedkope light versie van het menu aan tijdens de daluren. Wil je een keer vrijblijvend voor een klein prijsje kennismaken met Kreeftenbar kom dan lekker proeven op zondags tijdens happy hour tussen 12:00 -16:00 uur.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *