Eindhovens Rondje verbindt, verleidt, verrast en versterkt de Eindhovens horeca èn gast. Dit is een kei ordinaire blog om jullie over te halen om (weer) in de horeca te gaan werken. Of misschien niet jijzelf, maar dan je zusje, neef, buurman, vriendin of oud collega. Spread the word!

Want een keer gaat ´t weer open jongens, echt waar. Het lijkt geen eeuwigheid meer te duren *doet miljoenste schietgebedje*. Maar, de horeca kampt met een groot probleem… Personeel. En das niet zo gek. Bij de sluiting van de horeca is veel personeel thuis komen te zitten. Sommigen nog met een doorlopend contract en wat (kleine) werkzaamheden, sommigen met legen handen. Het was/is gewoon de harde waarheid. En nu, nu ziet het ernaar uit dat de terrassen binnenkort weer open mogen. Yes! Maar hoe… als er niemand is om dat biertje te tappen en de borden uit te serveren, laat staan ze te maken. Een heel dubbel geval dus: de horeca is blij, maar heeft wel mensen nodig!

Knallen

Zie jij jezelf (of dus die andere bekenden) wel werken bij één van de volgende zaken? Heb jij zin om komende tijd te knallen in de feestvreugde van al ons mensen die ein-de-lijk weer de hort op mogen? Of wil jij jouw kookkunsten gewoon weer aan het grote publiek laten zien en proeven in plaats van aan je vrienden en ouders (die het ondertussen ook beu zijn…).

Hup dan! Schrijf, film, teken of whatever, je motivatie en CV en stuur het op!

Dit zijn zaken in Eindhoven die haastig opzoek zijn naar goed personeel en jou met open armen ontvangen. Wil je meer weten van de zaak en de vacature(s) klik dan verder naar hun website of social media.

 1. Jimmy Green
  Nieuw, hip, groen en snel. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving
 2. Bistro Sophie
  Bistro in huiskamersferen aan het Wilhelminaplein met vermelding in de Michelingids. (check hier het Instagram account)
 3. D’eters
  Eetcafé met dagverse en snel wisselende dinerkaart.
 4. Lucie Cocina
  Spaanse bar en restaurant op de Kleine Berg.
 5. Bellevue
  Stadsbrasserie met klassieke Franse kaart
 6. Mathilde
  Drinks & more. Geniet in stijl & smaak.
 7. Trattoria Manca
  Authentiek Italiaans aan de Hoogstraat.
 8. De Lindehof (Nuenen)
  Brabants meest spicy chef met sterren, Soenil Bahadoers zoekt vakmensen, dit is je kans!

You May Also Like