Deze nieuwe (online) powervrouw is het antwoord op jouw te strakke broeken en healthy voornemens voor 2021… Josefine is your girl! Fit Food voor liefhebbers van gezond, lekker en voedzaam eten. Geen rommel, gekkigheid en ongewilde toevoegingen. Maar loads of vitamines, voedingsstoffen, en smaakvolle smaken.

Kasha watte?

Josefine maakt Nature Bowls. Super gezonde fit bowls met kasha granen in de basis. Kasha wie? Ja, sorry, wij hadden er ook nog nooit van gehoord. Kasha is gepelde en geroosterde boekweit (sorry als je boekweit ook niet kent haha). De smaakt is zacht, nootachtig en bovenal super gezond; veel vitamines, vezels, eiwitten en het is glutenvrij.

Tuna Today of Salmon Sunny?

Er zijn 6 verschillende fit bowls om uit te kiezen. Met tonijn, zalm, kip, beef, tofu of gamba. Op de website vind je alle ingrediënten plus een lijstje met voedingswaarden, super handig! Want hoe vaak weet je nou van een bestelde maaltijd wat er precies in zit? Juist.
En Josefine gaat nog een stapje verder; ook het aantal calorieën is uitgerekend en staat vermeld. Zo weet jij wat je eet en… of er nog ruimte is voor een toetje na.

Bestellen maar!

Ga bestellen, proeven en let’s get fit! Vijf dagen in de week; van woensdag tot en met zondag, van 12:00 uur tot 20:00 uur staat Josefine voor je klaar en voor je deur. Een fit bowl ophalen kan ook, maar dan tot 17:30 uur op Wilhelminaplein 14.

Nog heeeeel even cheaten…

Wil jij de healthy fit food nog heel even laten wachten tot januari en je voor dit jaar nog lekker laten gaan op een uitgebreid kerstdiner? Ook dat snappen wij heel goed. Maar waar moet je in godsnaam bestellen!? Check deze en deze blogs met handige kerst tips to the rescue.

En wij geven wat lekkers weg!

Op onze Instagram pagina (klik hier) geven wij Josefine’s fitbowls weg! Nog veel meer lekkers trouwens. Meedoen is makkelijk je hoeft bij de meeste winacties maar 2 dingen te doen en niks te delen. (Hebben we zelf ook een hekel aan). Bij Josefine’s winactie heb je een codewoord nodig welke je in een comment onder het bericht moet benoemen. In plaats van een code woord benoem je jouw food guilty pleasure! Want als wij Kasha als codewoord gebruiken, kan jij wel raden wat er gebeurd… juist dan kopieert iedereen gewoon ff snel Kasha! En daar zijn wij te gehaaid voor 😉 Iets met gezond eten, dan blijf je scherp.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.