Jong softwarebedrijf geeft ‘rondje van de zaak’ aan honderden horecazaken.

De versoepelingen binnen de horeca zijn teruggedraaid. Sinds vorige week is het verplicht om gasten te vragen of zij hun naam en contactgegevens willen registreren. Dit is opgelegd ter bevordering van het corona bron- en contactonderzoek. Voor de horecaondernemer is dit weer een extra zorg. Om de horecabranche te ontlasten schiet het softwarebedrijf Crew On Tour honderden horecazaken te hulp met hun gratis online tool: Terrasregistratie!

SNEL, MAKKELIJK EN GEEN BIERVILTJES NODIG

‘De persoonsgegevens van je gasten noteer je natuurlijk niet op de achterkant van een bierviltje. Daarom hebben we een eenvoudige online tool ontwikkeld, genaamd Terrasregistratie. Hiermee registreert de horecaondernemer gratis en veilig zijn gasten.‘ Stelt initiatiefnemer Tim van de Vondervoort.

Terrasregistratie is een webapplicatie waarmee horecagelegenheden de contactgegevens van hun gasten (tijdelijk) kunnen bijhouden. Ook kan er een simpele gezondheidscheck uitgevoerd worden. Gasten registreren zichzelf razendsnel door het inscannen van een QR-code, of laten zich bij aankomst door een medewerker inchecken. 

Lees ook: Coffeelab opent nieuwe vestiging op station Eindhoven CS

EEN HART VOOR DE HORECA

De reden van het initiatief? Crew On Tour ontwikkelt websites, webshops, apps en software voor bedrijven binnen de horecabranche en evenementenindustrie. Een zwaar getroffen sector die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. ‘Het is schrijnend om te zien hoe gezonde bedrijven nu opeens moeten vechten om hun hoofd boven water te houden. Machteloos toekijken is voor ons geen optie! Daarom zijn we direct gaan nadenken over een nuttig en helpend initiatief.’  

Direct na de aankondiging van Mark Rutte over de nieuwe maatregelen sprong het team van Crew On Tour in actie. Dezelfde avond is de oplossing bedacht en is men gestart met programmeren. Inmiddels zijn er al ruim driehonderd horecagelegenheden aangesloten bij Terrasregistratie en wordt het bedrijf overspoeld met leuke reacties. 

AANMELDEN ALS HORECA ONDERNEMER?

Horecaondernemers- en medewerkers kunnen zich binnen één minuut aanmelden via www.terrasregistratie.nl, zodat zij direct aan de slag kunnen!

Wil je op de hoogte blijven van Crew On Tour? Volg ze op Instagram!

You May Also Like