Horecaondernemers staan bekend als ondernemend, innovatief en creatief.

Je ziet nu dat er in no-time businessmodellen worden omgeturnt. Van mensen over de vloer die aanschuiven in het restaurant wordt het model omgedacht naar over de vloer bij mensen om eten te bezorgen. Uiteraard op gepaste afstand in deze tijden. We kunnen ons als Eindhovens Rondje goed voorstellen dat je als ondernemer op dit moment je handen vol hebt met de business draaiende te houden. 

Als geen ander verenigen we ons als land om deze ondernemers te helpen. Schouder aan schouder. Wij doen ook graag onze duit in het zakje om hulp te bieden.

Hier wat ideeën om je als horecaondernemer op de kaart te zetten. 

  • TikTok jezelf een slag in de rondte. Laat je bezorger het eten bezorgen en bij aflevering maakt hij samen met de klant een TikTok. Post deze op de kanalen voor wat extra aandacht. Wat songsuggesties: Bohemian wrapsodie van Queen of Que si, Quinoa van Jody Bernal.
  • Start de dag met een livestream waarbij je je klanten leert hoe ze het perfecte sunny side up eitje kunnen maken. Heeft de klant zelf gezorgd voor het ontbijt? Dan kun jij als ondernemer de lunch of het diner wel bezorgen. 
  • Stop wat extra liefde bij de bezorgmaaltijd door een handgeschreven kaart of briefje toe te voegen. Een extra bedankje dat ze je blijven steunen.
  • Niet de meest innovatieve, maar wel ontzettend effectieve tip. Stop juist nu wat extra tijd in je website. Is je SEO en SEA daadwerkelijk op orde? 
  • Sociaal online, blijf in verbinding! De gastvrije en bourgondische volgers zitten thuis met smacht te wachten op jullie innovatieve ideeën. Ze leven mee met jullie hard knock struggle en blijven graag op de hoogte.

Heb jij als lezer nog meer uitzinnige tips die de ondernemer kan helpen? Kom maar door en stuur ze in. Go wild!

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *