Culinair genieten in huiskamersfeer

Net buiten het centrum, gratis parkeren, goedlachs personeel, prettige medegasten, super lekker en betaalbaar eten, familiair sfeertje, huiskamergevoel… moeten we doorgaan?

Wij zijn al jaren fan van dit Gestelse pareltje, het heeft alles voor een knusse, gezellige en heerlijke avond uit. Het trefwoord voor dit restaurant/eetcafé is Familiair en dat is niet gek. Mr. Wil Marks heeft zijn horecaliefde (thank god!) doorgegeven aan zijn kids.

Familierestaurant

De hele familie samen, met ieder een eigen inbreng, maakt Gusto tot een groot succes. Zoonlief Jesse, ofwel ‘zoonknap’ ging aan de slag met de huisstijl. Hij gaf hier een eigenwijze, ludieke twist aan. Renee, met de grootste lach en mooiste blonde krullen van Eindhoven focust zich onder andere op de presentatie en styling. Mr. Wil zelf is een stille, maar stille wateren hebben diepe gronden. Als je je aanmeld voor de nieuwsbrief wordt je met regelmaat verrast door prachtige poëzie. Mr. Wil houdt je poëtisch op de hoogte van de verrassingen die Gusto voor de komende periode in petto heeft. Oké even genoeg background informatie 😉

Foodtrends van het seizoen

Bij entree ervaar je direct de Brabantse en familiaire ambiance, waarbij je na het zien van de zeer diverse menukaart echt trek krijgt! Voor ons is kiezen niet moeilijk, we komen speciaal voor de kaasfondue naar Gusto. En mocht je nu denken, jeetje wat eentonig, dan heb je het mis! Juist daar ligt de kracht van Gusto, ze blijven je verrassen. Ze spelen in op de trends van het moment en de seizoenen. Krijg je de ene keer peren, frambozen, aardbei en andere fruitige zomerse dippers, dan wil dat niet zeggen dat dit de volgende keer ook op je bordje ligt. Niks is in rare vormpjes gesneden of bewerkt, gewoon vers geteelde (streek)producten geserveerd zoals ze zijn.

Wekelijkse aanbieding

Op door de weekse dagen heeft Gusto een speciale aanbieding, de MaDiWoDO-hap. Een heerlijke warme maaltijd voor een klein prijsje. Op zondag is Gusto overdag open voor een lekkere lunch. Gusto heeft een super leuk terras aan de Gestelsestraat. Als je goed zoekt is er zelfs een stukje hidden garden.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.