Eindhovense horeca (gerelateerde) ondernemers slaan handen ineen om het vak weer positief op de kaart te zetten…

Summa Horeca als grote aanjager van deze gezamenlijke en regionale campagne doet het toch maar even! Vanmorgen om klokslag 10:00 uur verzamelden er een overvloed aan horeca (gerelateerde) ondernemers, in de stralende zon bij Grill & Bar Dommel 18 om de lancering van de #horecaleeft campagne live mee te maken.

De #horecaleeft campagne vormt de gezamenlijke uitdaging om tot een grandioze samenwerking.

Het grote gezamenlijke probleem (gebrek aan personeel en studenten voor de vakopleiding) gaf genoeg stof voor mooie interviews en boeiende materie tijdens de lancering. De bijeenkomst was informatief, emotioneel, creatief, menselijk and many more. Een gevoel van samenhorigheid, gezien en gehoord worden overheersden. Evenals het statement er samen wat aan te willen doen. Eenieder draagt een steentje bij, want samen sterk! Máár daar zijn wel wat ‘middelen’ voor nodig.

Summa Opleidingen fixt het!

Kennis delen en krachten bundelen. Dát is de aanstekelijke vibe van Summa Horeca. En met die aanstekelijke vibe hebben zij met passie, ballen, billen bloot, een lach en verdomd veel daad bij woord in een ontzettend korte tijd een geweldige campagne opgezet. Een campagne die zal enthousiasmeren, ondersteunen en schreeuwen. Want de nood is hoog! Er zijn amper nieuwe studenten voor de vakopleiding en personeel is al helemaal ver te zoeken. Als het zo doorgaat ziet de toekomst er niet rooskleurig en nimmer smakelijk uit.

#horecaleeft

Dus een verzet!

De horeca is wél tof, innovatief, heeft doorgroeimogelijkheden en tal van opleidingsopties! En die opleidingsopties in BOL of BBL varianten zijn heus hip, bij de tijd en een machtige basis voor een goede start in een innoverende branche. Nog niet gesproken over de baangarantie. Mag gezegd, nietwaar? Summa Horeca heeft enkele actievoordelen voor jou als ondernemer of voor jou als student die écht de moeite waard zijn. Klik hier voor meer informatie.

Help mee de campagne uitdragen! #horecaleeft

Zo gezegd zo gedaan! Wij roepen iedereen op om de campagne met ziel en zaligheid te verspreiden. Taggen, liken, delen! hang posters op, leg flyers neer. Spread the word. In deze toolkit vind je shareable content die je vrij mag gebruiken. Je kunt zelfs versies maken met een eigen foto. Download hier de toolkit. Hulp nodig? Voor ons is het appeltje-eitje-wijntje. Mail de foto en/of vragen naar info@eindhovensrondje.nl en wij helpen je.

Kom werken én leren in de mooie horecasector!

Klaar voor een nieuwe start? Kies voor een toekomst in de horeca! Als kok, in de bediening of als leiding-gevende. Of maak je droom waar als cocktailshaker, barista, sommelier of bartender. Werken doe je bij een van de vele horecazaken in Eindhoven en omgeving. Leren doe je bij Summa Horeca. Je combineert minimaal 20 uur werken bij je favoriete horecazaak met één dag school.

Vragen over de campagne?

Neem dan gerust contact met ons op! Als ambassadeur van Summa Horeca en mede-initiatiefnemer van deze campagne weten wij alle in & outs en kunnen wij je voorzien van alle campagne-middelen. Stuur gerust een e-mail info@eindhovensrondje.nl

Meer lezen over de campagne? Wij schreven er eerder dit artikel over.

#horecaleeft

You May Also Like