Dat is de naam van de Summa Horeca campagne die zij, samen met de horeca in Eindhoven en omgeving, overheid en Eindhovens Rondje de komende tijd strijdlustig gaan voeren. Het doel? Een horeca werkveld met genoeg personeel, nieuwe aanwas van enthousiaste en passievolle studenten en een imago waar je wild van wordt.

Hoe?

De campagne wordt gesteund door een groot aantal toonaangevende horecabedrijven in de streek. Onder andere Van der Valk Hotel Eindhoven, Hutten, Hanos Eindhoven, Pullman Eindhoven Cocagne, Vermaat Groep en NH Hotels. Maar ook een reeks hotspots en horecazaken zijn verbonden, onder andere: Luzt, Stadsbrouwerij Eindhoven en Brasserie BLOOM. Zij gaan zich de komende tijd inzetten om nieuwe BBL-studenten te werven die direct bij aanvang van hun studie in de horeca gaan werken. Deze studenten, die na hun zomervakantie een horecaopleiding bij Summa starten krijgen lesmateriaal ter waarde van €240,-. Ook de horecabedrijven die een nieuwe student werven en iemand uit hun team graag op willen leiden tot leermeester, krijgen dit volledig gratis en ontvangen daarmee direct een certificaat van erkend leerbedrijf. Geven en nemen; voor de branche, door de branche!

Dit kun jij doen!

  • Ben jij een horecaondernemer en zit jij enorm verlegen om personeel en wil je ook dolgraag nieuwe keuken- en servicetoppers opleiden en begeleiden; meld je aan! Zij zorgen voor een frisse wind, nieuwe visies en een praktische oplossing van jouw personeelstekort.  
  • Sta jij op het punt om een studie te kiezen en vind jij het geweldig om bezig te zijn met koken, fooddesign, toffe ambachten, gastvrijheid of teammanagement? Twijfel niet langer en kies voor een Summa Horeca opleiding! Start na de zomer aan een opleiding met money benefits en ga direct in de praktijk aan de slag.
  • Of heb jij een horecahart dat kriebelt, dat misschien ooit al eens in de horeca heeft gewerkt en nu bijvoorbeeld best wat tijd over heeft en zin in een nieuw avontuur? Word een held en bel je favoriete restaurant, bar of café op en volg dat kriebelende hart! Alle uurtjes helpen.

Heb je vragen en/of wil je je aanmelden? Mail dan naar: summa-horeca@summacollege.nl

ARE YOU IN!?

Woensdagochtend 7 juli van 10:00 tot 12:00 uur is de grote aftrap van de HORECA LEEFT! Campagne in de Dommelstraat bij Grill & Bar Dommel 18 in Eindhoven. Ben erbij en we gaan ervoor! Meld je aan via dit mailadres: summa-horeca@summacollege.nl.

Stuur ons een mailtje naar info@eindhovensrondje.nl als je meer wilt weten en spread the word. Het Eindhovens Dagblad en Studio 040 gingen je al voor 😉

You May Also Like