Bakkerscafé Godfried de Vocht op de Kleine Berg is een aanwinst voor bread lovers

Een prachtige zaak van maar liefst 350m2. Bij binnenkomst is het net of je een normale bakkerij binnen wandelt, eenmaal verder in de zaak ervaar je pas goed de totale oppervlakte. Loop een stukje door en neem plaats in de aangename leren stoelen. Op deze manier kan je lekker in de gaten houden wie zijn brood bij Godfried komt halen.

Naar onze zin is het er nu misschien nog een beetje te rustig, maar aan de andere kant is dat juist de reden dat we hier graag komen. Begrijp ons niet verkeerd we houden echt van de hotspots in Eindhoven, maar op zijn tijd even geen bekenden zien en echt quality time – onder het genot van een super vers belegd broodje (stiekem ook wel eens een gebakje) – doet een mens ook goed!

Ontbijt of lunch voor minder dan € 5,oo  p.p.

Voor €4,80 geniet je van een broodje naar keuze, plus een lekker kop koffie, thee, cappuccino of warme chocomel!
Wij hebben vooralsnog geen betere deal online kunnen vinden en hebben hem om deze reden dan ook gelijk aangeschaft. Via Social Deal kan je de bon online bestellen en direct reserveren. Deze deal is ook geldig op zaterdag en zondag en je kan de bon gebruiken tot en met 22 Juni 2017.

Wij namen de Martino op een meergranen broodje, met rucola, pittige filet americain, uitjes en eitje met martinosaus en zetten onze tanden in de gegrilde meergranen boterham met zachte geitenkaas, Zeeuws spek en pijnboompitten. Super vers en lekker belegd. Heerlijk!

Openingstijden & zaalverhuur

Het bakkerscafé is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur, zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur en op zondag 12:00 tot 17:00 uur. Doordeweeks en op zaterdag kan je hier dus al prima terecht voor een ontbijtje.

Wist je dat je er ook terecht kan voor een vergadering, zakenlunch, feestje of ontbijt? Er is zelfs een apart zaaltje beschikbaar met plaats tot 14 personen!

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.