Nein, es ist Hermann ín Eindhoven! Hermann is je man als je verzot bent op een goede schnitzel. Zo eentje met een krokant goud jasje, boterzacht dun vlees en die allesbehalve doet denken aan de rubberen schoenzool. Want we hebben al menig Eindhovenaar het horen zeggen: “Dit is de beste schnitzel die ik ooit heb gegeten in Nederland!”

En dat is niet zomaar. De beste schnitzels eet je natuurlijk in Oostenrijk. In zo’n houten hut met op de tafels rood/wit geblokte kleedjes met potten bier erop. En die echte, originele schnitzels uit Oostenrijk zijn precies die, die je nu bij Hermanns Schnitzel Eindhoven bestelt. Hermann: stoere vent, typisch, grote snor, matje, woont in een klein dorpje in Oostenrijk en heeft daar het bereiden van schnitzels naar een heuse ambacht verheven. ‘Dat willen wij naar Eindhoven brengen’, dachten Bertus en Loek. De twee mannen achter de schnitzels. Die passie en het vakmanschap van Hermann beleef je nu in Eindhoven. Alle schnitzels zijn naar het originele en authentieke Oostenrijkse recept van Hermann himself.

Het menu

Kies voor een klassieke Wiener schnitzel van kalfsvlees, een Wiener Art schnitzel van kip of varken of… ga all the way met de XXL schnitzel. Zo eentje die gegarandeerd over de rand van je bord hangt.
Bij elk menu krijg je altijd frietjes of peterselie kartoffeln met een salade met eigengemaakte dressing. Dan kan je ook nog de keuze maken voor een extra sausje (Jager of Zigeuner) of voor een cordon blue of vulling van gorgonzola.

Het standaard Wiener schnitzel menu kost €17,95 bij afhalen en €20,00 bij bezorgen.

Zwemmen

Alles in de keuken van Hermann wordt met de hand voorbereid, gepaneerd volgens oud familierecept en de frituur blijft uit, behalve voor de frietjes dan. Een echte schnitzel moet namelijk zwemmen. Net kopje onder in een pan met een laag olie. Op die manier krijg je de belletjes in de korst omdat het paneer loslaat van het vlees. Dan weet je dat je een echte te pakken hebt, zegmaar.

Etwas trinken?

Dan nog iets drinken. Daar weet Hermann ook wel raad mee. We blijven uiteraard in Oostenrijk en lessen de dorst met een flesje Almdudler. Het Oostenrijkse kruiden(fris)drankje met 32 verschillende, natuurlijke kruiden uit de Alpen. Klinkt best gek, maar is echt verrassend lekker! Bestel die er dus zeker bij om het feestje compleet te maken.

Wil je je schnitzel nou ff een niveautje hoger tillen? Dan is de tip: drink er een Grüner Veltliner bij. Top combi en je blijft in het Oostenrijkse straatje.

Jetzt geht’s los

Bestel jouw Oostenrijk experience bij Hermanns Schnitzel door te bellen en je bestelling te laten bezorgen of op te halen op Bredalaan 27.

OF DOE MEE AAN DE WINACTIE OP EINDHOVENS RONDJE!

Wil je andere bestel-food-tips? Lees dan deze blog!

You May Also Like