We like it, hoe sommige ondernemers denken; f*ck you onzekerheid, angst, en machteloosheid, wij gaan ervoor! Bijna iedereen is bezig met wat nu? Hoe gaan we verder? Wat kan nog wel? Blijf nadenken over waarom je als (horeca)ondernemer ook al weer doet wat je doet en waarom jij beter of anders bent dan de rest. Zie kansen, want ze zijn er.

Dat dachten ook boer Henk van Bijzonder Brabants en chef-kok Manfred van veganistisch restaurant Bij Albrecht. “Groenten kennen geen lockdown, de natuur gaat gewoon zijn gang”. Dat zijn de wijze woorden van boer Henk. Groenten is wat Albrecht en deze boer verbindt. Manfred Albrecht is er als chef-kok heilig van overtuigd dat iedereen kan genieten van plantaardige gerechten, ook al houd je van vis en vlees. En wauw, hij maakt echte kunstwerkjes van groenten.

Op en in de grond staan…

Boer Henk is zo’n man die letterlijk en figuurlijk met beide benen op en in de grond staat. “Henk zorgt zo goed voor de aarde in zijn tuin dat je het liefst alles in je mond steekt om al de verschillende smaken en structuren te ontdekken”. Dit zijn smaken die ik aan iedereen wil blijven laten proeven”. Twee mannen met heel veel passie voor moederaarde, de mooie smaken van groenten en hier iedereen mee verblijden.

Een maaltijdbox vol liefde en smaken van moeder natuur! Ook voor de happy single die normaal veel weg moet smijten 😉

Hoe? Een maaltijdbox voor 1 persoon met precies de juiste hoeveelheid ingrediënten voor twee vers geoogste maaltijden en ook een verse maaltijdsoep bereid door chef Manfred. Oftewel, geen foodwaste, mega gezond, vers en kant en klaar! Te verkrijgen in de webshop van Bij Albrecht vanaf € 19,75 per persoon.

Meer lezen over vegan restaurant Bij Albrecht en de flexitariër, vegetariër & vega scene? Lees dan de deze blog!

Volg Boer Henk op Instagram via deze link
Volg Bij Albrecht op Instagram via deze link

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.