En die gigantische uitblinker in jouw team wil jij als ondernemer maar wat graag behouden!

Summa Horeca zet samen met regionale top-koks, specialisten en foodproducenten een leeromgeving neer die bruist van de inspiratie én die tijdbesparend is. De zelfstandig werkend kok uit jouw team heb jij immers ook op de vloer nodig. Summa heeft een bijzondere tak opgericht namelijk de ‘Selected by Chefs’ klas. Ook wel bekend als de Brabançonne.

Heb jij iemand in jouw keukenteam die bijzonder gedreven is en altijd bij wil blijven leren? Maar die jij simpelweg niet kan missen?

Geef hem/haar de kans om nog meer uit te blinken! Inspiratie op te doen en bijzondere technieken eigen te maken. Tijdens de opleiding staan experimenteren met gastronomie, patisserie en food & techniek centraal. En dat met slechts 1 dag in de week naar school en dus nog rijkelijke beschikbaarheid om bij jou op de zaak te shinen.

Geen eendagsvlieg!

Deze opleiding duurt 2 tot 3 jaar. De student wordt geselecteerd door gerenommeerde topchefs en ondernemers. Na deze opleiding beschikt de student over een mbo-niveau 4 diploma met certificaten sociale hygiëne, leermeester en mag hij/zij zich Selected by the chef noemen. Nogmaals, de opleiding Gespecialiseerd kok, selected by chefs’ is een BBL-Opleiding, wat betekent dat de student 1 dag in de week naar school gaat en de overige dagen ‘gewoon’ beschikbaar is voor werk.

Jij als topchef mag een student selecteren en aanbevelen!

Wil je hier meer over weten? Of nog leuker als (top) chef óf ervaren ondernemer een bijdrage leveren aan deze bijzondere opleiding? Wil je eens sparren over de mogelijkheden en tegemoetkomingen die Summa Horeca te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons. Wij wijzen je de weg! Dat kan via info@eindhovensrondje.nl of via Whatsapp op het nummer 06-51 71 70 36.

Facts over de bijzondere Brabançonne (Selected by chefs) opleiding:

Voor wie?!

 • Voor die ene ambitieuze zelfstandig werkend kok, die in jouw keukenteam enorm uitblinkt, maar ook eager is om meer en langer te leren;
 • Opgeleide koks (zelfstandig werkend kok met een diploma mbo niveau 3);
 • Voor koks die hun productiviteit en vaardigheden een boost willen geven.

Wat?!

 • Een inspirerende en bruisende leeromgeving voor koks die al een diploma (en baan) hebben.
 • Een opleiding op maat, inspelend op trends, vernieuwde en verfijnde technieken én samenwerkingen met regionale topchefs.
 • Slechts 1 dag in de week naar school.
 • Voor jong en oud, voor de hongerige kok die trends wil spotten en nieuwe technieken wil leren, of voor de potentiële topchef die echt uit wil blinken in specifieke expertises in de keuken.

Waarom?

 • Omdat jij als chef of eigenaar van de zaak jouw keukenteam graag ziet groeien.
 • Omdat er onwijs veel nieuwe ontwikkelingen zijn die we heus nog niet allemaal eigen zijn.
 • Omdat blijven leren leuk is en dat de door jou gekozen uitblinker (selected by chef) bij deze opleiding zoveel leert, dat ze het daarna jouw hele team over kunnen brengen.

En hier kun je ook nog eens subsidie voor aanvragen!

De subsidie is een tegemoetkoming voor de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding van een leerling, deelnemer of student. (Koks in opleiding vallen hier ook onder) De subsidieregeling richt zich vooral op:

 • kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt voor wie toegang tot de arbeidsmarkt een probleem is;
 • studenten die een opleiding volgen in sectoren waar een tekort ontstaat aan gekwalificeerd personeel;
 • wetenschappelijk personeel, dat onmisbaar is voor de Nederlandse kenniseconomie.

Jullie krijgen beter opgeleid personeel en zij zijn beter voorbereid op de arbeidsmarkt.
Klik hier voor link naar de regelingen.

Laten we gezamenlijk het grote horeca probleem oplossen!

De horeca kampt met een enorm gebrek aan personeel. Van helpende handjes tot uitblinkers en vakmensen. Goed opgeleid personeel is belangrijk, maar ontzettend schaars op dit moment. Jij als ondernemer kan het niet allemaal zelf en alleen. Laten we samen kijken hoe we de horeca weer sexy en verleidelijk op de kaart kunnen zetten. Want laten we eerlijk wezen; het is een geweldig vak en een super innovatieve branche.

Eens sparren over de mogelijkheden die Summa Horeca kan bieden om jouw als ondernemer te helpen? Om jouw team een upgrade in technieken te verzorgen? Om krachten te bundelen en kennis te delen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via info@eindhovensrondje.nl.

You May Also Like