Volgens Sugo zijn de beste pizza’s biologisch, minder vet en…uhm rechthoekig?

Si! Pizza al taglio, het populaire hoekige streetfood uit Rome, staat dankzij Sugo nu ook in Eindhoven op de kaart. Geen dikke, vette pizza met een dikke korst en een lading smeuïge kazen en extra toppings. In Italië denken ze daar heel anders over. Less is more! Luchtig, vers, perfect op smaak en vooral niet te vet.

Biologische touch

Sugo gebruikt 100% biologisch meel en dat proef je: een mix van bio-tarwe en spelt, gemaakt door het familiebedrijf Molino Iaquone in Vicalvi, een idyllisch dorp in de buurt van Rome. Ook de tomatensaus en het vleeswaren is biologisch en komen zowel uit Italië als uit Nederland.

Maar de healthy pizza’s zitten ook boordevol kleurrijke groentes. Vegans en vegetariërs kunnen hun hart ophalen, want er staan genoeg lekkere varianten op de kaart.

Pamfletten, banners, flyers, gesponsorde berichten, kortingscoupons en gouden tickets…

Sugo deinst niet terug voor ‘een beetje’ reuring en reclame, either you hate it or you love it! En dat gaat wat ons betreft zowel over de pizza als over de marketing.

Italiaans eten moet je op Italiaanse wijze maken, niet meer en niet minder

Ze hebben lef, dat mag gezegd worden. Sugo kiest toch wel voor een bijzondere deegbereiding, met ook nog eens minder vette sauzen en kazen dan we gewend zijn…they don’t care. Ze staan voor de volle 100% achter hun concept en Sugo gaat als een speer. Met locaties in Amsterdam (de Pijp) en Rotterdam op de lijst, is onze Lichtstad niet zo’n hele vreemde opvolger. Eindhoven is natuurlijk bij uitstek de meest bourgondische en culinaire stad van Nederland 😉

Het succes? Healthy, toegankelijk, voldoende keuze, betaalbaar en bewust.

Foodtrends: all day en de ‘fast casual’

Verwacht geen luxe setting en lang tafelen. Gewoon lekker makkelijk, semi healthy en snel eten bijvoorbeeld tijdens je pauze of gecombineerd met een bezoek aan de bioscoop. Bij Sugo hangt een prima sfeer, is het clean, maak je een keuze uit een twintigtal uitgestalde (verse) pizza’s aan de balie en ben je als je wilt ook zo weer weg. To go? Geen probleem. Leftovers mee naar huis? DUH! Dit gooi je toch niet in de prullenbak?!

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *