Fact: Life experience in de zaak moet beter dan de online beleving zijn

Hashtags, winacties, taggen, liken, delen, volgers en een blauwe duim omhoog, zijn termen waar we ons 5 jaar geleden nog niet druk om hoefde te maken. Hedendaags is het niet meer weg te denken en breken ook horeca-ondernemers hun hoofd over hoe zij zich online kunnen profileren en tegelijkertijd offline ultiem kunnen blijven presteren.

Online strategieën, social media, storytelling; een vak apart

De concurrentie offline is killing, personeel is schaars, het is of zeiknat of snikheet in Nederland…en dan moet de ondernemer er ook nog ‘even’ social media bij doen. Actief! Want zonder interactie en slechts een post zonder inhoud heeft het geen nut. Algoritmes, advertising het is me allemaal wat hoor! Een vak apart en wij spreken uit ervaring. De updates en mogelijkheden vliegen je om de oren, want HEY ineens zijn de stories booming en gaan likes verdwijnen? Hoe dan? En nu? We hadden net de hashtags onder de knie…

Let’s shoot some food!

Wij bieden onder andere Foodshoots op maat aan in Eindhoven – Den Bosch en omgeving. Prachtig beeldwerk voor bijvoorbeeld de websites en socialmediakanalen, maar nu komt het! Tijdens de shoot schieten we niet alleen mooie foto’s, we gaan echt ‘aan de bak’. We analyseren de huidige look & feel, inspireren en adviseren over hoe je ook online je aanbod en verhaal beter kan verspreiden.

We tippen je over gebruiksvriendelijke apps en we creëren direct content: teksten, hashtags, hatseflats! Soms gaan we een stapje verder en brengen we famous-foodies mee; influencers/hotspotters met ongekende krachten als het gaat om sales!

Afijn, beeld, tekst, tips en reuring, ready to go online dus!

Oh en always horeca minded, want juist daar ligt onze kracht. Interesse? Stuur even een mail naar info@eindhovensrondje.nl en wij nemen contact met je op.

Ons grote netwerk zorgt voor diversiteit en mogelijkheden.

Onze eigen socialmediakanalen zorgen ervoor dat de horeca vindbaar is en de gast beter kan inschatten wat ze kunnen verwachten. In tegenstelling tot onze actieve onlinebezigheden, zijn er ook veel zaken die online wat minder actief (of aantrekkelijk lijken) maar in reallife fantastisch presteren en serveren.

Ondernemers die hun vingers niet willen branden aan online-activiteiten kunnen wij, bij uitstek op onze kanalen doelgericht promoten. Wij plaatsen met liefde onze positieve ervaringen in combinatie met tongstrelend beeldmateriaal.

Wil jij als ondernemer dat we een keer komen proeven en so called ‘instagrammen’, nodig ons dan gewoon uit via email info@eindhovensrondje.nl dan kunnen we meteen vertellen hoe we elkaar nog meer kunnen versterken.

Oh en jaaaaa wij zijn  ‘dus ook gewoon’ bij Brabants bekendste sterrenchefs geweest! Pretty cool right?! Wat nog cooler is is dat ook zij enorm hun best doen om de wondere online wereld eigen te maken. En dat alles ‘even’ tussen het sterwaardige kookwerk door he! Chapeau en dikke duim omhoog 😉

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.