Als de wind hevig loeit en de zon je verschroeit, zodat ieder naar water smacht…

Ga dan weg uit de tijd op een vliegend tapijt
naar zo’n prachtige oosterse nacht.

Flavor & Spice is een bijzonder pareltje in Eindhoven. Op de Bleekstraat stap je even binnen in een andere wereld. Je smaakpapillen worden geprikkeld door de heerlijke gezonde en kruidige gerechten. Hier kun je genieten van Oosterse fusion gerechten met Perzische invloeden.

Tafeltje vol, zonder verspilling

Door een kleine kaart, wordt er zo min mogelijk voedsel verspild. Iedere dag krijgen de gasten weer een ander tafeltje vol lekkers voorgeschoteld, afhankelijk van de verse seizoengebonden ingrediënten. Op basis van reservering worden de producten ingekocht en bereid. Dus ja, reserveren is hier een must. Anders heb je kans, dat je misgrijpt. En dat is eeuwig zonde.

Flavor & Spice Eindhovens Rondje

1001 nacht

Wil je de heerlijke Oosterse keuken nog intenser ervaren? Reserveer dan de Afghaanse woonkamer voor een bijzondere diner-beleving. Neem plaats op de kussens op de grond en eet aan de lage tafeltjes, net zoals ze in het Midden-Oosten doen. Liever aan een normale tafel? No problem. Het grootste deel van Flavor & Spice is als regulier restaurant ingericht. Lees normale tafels en stoelen ;-). Je kunt hier trouwens ook met grote groepen en families goed terecht in een speciale ruimte.

Vlieg met ons mee…

Verbreed je horizon! Dat hoeft niet gelijk op een vliegend tapijt, maar laat je wel verrassen door de keuken van Flavor & Spice. Trakteer jezelf of een ander eens op een heerlijke avondje uit in Oosterse sferen. You won’t be dissapointed.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *