In Lampegat geen toeters en bellen, geen carnaval, dus geen maffe outfits en confetti. Geen drie uurkes vurraf en dus keihard janken. Niet meer, niet minder.

Een beetje Eindhovenaar gaat niet met de pakken neerzitten, een enkeling gaat zelfs lekker stug verkleed naar kantoor (Julia onze stagiaire trapte daar niet in, maar dat daargelaten) Hoe kunnen we het leed verzachten? Hoe zorg je ervoor dat je toch een beetje hoempapa vibes krijgt dit weekend?

Door te bestellen bij de horeca!

Want! Waar het tijdens carnaval eigenlijk meters bier zou regenen zouden de ondernemers in slechts enkele dagen ook dikke doekoes omzet scoren. Nu is het janken met de pet op en dan niet eens een vrolijke gekleurde pet vol confetti en een zo’n muffe bier geur.

Stilte, verdriet, onmacht. Maar ook dat mag de pret niet drukken. Wederom komen Eindhovense horeca ondernemers met KEI toffe aanbiedingen om het carnavalsleed te verzachten.

Alaaf! Toch Carnaval. Stratumseind, samen sterk

Geen toeters en bellen in Eindhovens bekendste uitgaansstraat, maar wel bij jou thuis. Scroll eens een rondje en scoor de box die jou het meeste aanspreekt. Stratumseind Vurrafke onze complimenten. Tof dat jullie samen ondernemen en voor de bezoekers en bewoners van Eindhoven wat gaafs bedacht hebben.

Café de Looier   
Café Tracé      
Café Bartenders  
Miller-time Café  
Feestfabriek    
Café T Lempke   
Café Costa     
Café La Route    
Café Peppers     
Belgisch Bier Café      

Er staat een paard in de gang…

Oh nee, een box 😉 Borrel en bier er dit weekend op los. Drink je helemaal katjelam en support daarmee de ‘natte horeca’. Deze ondernemers kunnen wel een een steuntje gebruiken. Natuurlijk dekt het de schade bij lange na niet, maar vele bestellingen gaat ze zeker goed doen.

Taggen, liken delen kuhut!

Box gekocht? Lelijkste pekske aan? Tag, like en deel er dan op los. Deel jouw meest idiote carnavalsfoto en gebruik hierbij #eindhovensrondje of @eindhovensrondje.

Doen we toch gewoon online die polonaise… #omdenken.

Fijnfisjenie live

Live verslag zit er niet in, meekijken hoe Eindhoven Het Pullman hotel afbreekt, blijft ook uit. Maar Omroep Brabant zorgt vanmiddag wel voor een Lampengat vibe bij jouw thuis.

Onze tip: Voorkom een kater, blijf dronken

Vier je liever de liefde en sla je dit jaar Carnaval helemaal over? Lees dan hier romantische en smakelijke Valentijn tips

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.