Kerstspecials die ervoor zorgen dat ons culinaire hartje niet hoeft te huilen. Niet uit, dan thuis! Aan het Eindhovense culinaire kerst aanbod zal het niet liggen. Vegetarisch, bitestyle, smoked, high-end, gemakkelijk, simpel, verrassend, to share of tapasstyle….

Ze smelten de kazen!

Calypso gaat lekker eigenwijs en eigentijds voor kaas in gesmolten vorm. Kaasfonduen tijdens kerst. Een kerstspecial die ons meteen opviel, niet standaard, niet moeilijk. Niet alleen super lekker, ook nog eens diervriendelijk. Alhoewel je het natuurlijk best kunt aanvullen met een paar lekkere lappen vlees. Volg Calypso op hun socials en stay tuned. Klein tipje namens deze bourgondische kaaskoppen: bestel deze kerstspecial wel optijd, er is namelijk nu al een run op.

Fotocredits voor de foto’s van Calypso’s cheese special zijn voor De Veggie Reporter.

Een werelds rondje

El Puente gaat voor een 4 gangen reis. Van Frankrijk naar Italië en via Nederland naar Amerika. Een culinaire trip around the world en daar houden we van, rondjes doen. Nu het niet fysiek in de stad mag doen we het maar thuis. Mocht je nog wakker liggen met cadeau-kopzorgen, dan hebben wij dé oplossing…

Cadeaubonnen actie van El Puente

Koop in december een cadeaubon en Restaurant El Puente verhoogt de waarde van de cadeaubon.

Het moet niet gekker worden, El Puente verhoogt de waarde van jouw cadeaubon. Zo wordt een cheque van €50,- maar liefst €65,- waard, een cheque van €100,- zal de waarde van €135,- krijgen En een bon van €200,- behaalt het credit van €275,-. *Let op: deze actie loopt van 1 december t/m 31 december.

1910 verzorgt het dessert

1910 What are you up to?
“Onze chefs hebben ervoor gezorgd dat iedereen thuis een verrukkelijk en feestelijk kerstdiner kan bereiden. Hiervoor delen wij komende periode onze recepten op onze social media accounts. Het idee hier achter is dan ook: koken doen we samen en het dessert verzorgen wij.”

“Naast de recepten die wij op social media delen maken wij het diner compleet met 2 ultieme kerst desserts die u bij ons af kunt halen! Kortom, wij hopen vele Bourgondiërs te inspireren met onze recepten en staan graag klaar voor wijnadvies, welke natuurlijk ook bij ons verkrijgbaar zijn.”

Ons advies: follow 1910, gebruik hun recepturen, geniet van hun dessert en enjoy your Christmas!

In between shoppings en kerstdubio’s lekker ontbijten? Lees dan dit artikel

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.