Wat als je niet kunt koken?

Als single is het niet kunnen koken soms best lastig 😉 Ook voor ons als Eindhovens Rondje-naren, die dus ogenschijnlijk iedere dag alleen maar uiteten zijn… Los van dat het natuurlijk ons werk is, is het ook omdat koken voor jezelf niet leuk is. Wanneer alles aanbrandt of naar droge schoenzolen smaakt, dan moet je toch echt iets bedenken waardoor je wel iedere dag gewoon lekker eet.

Singles, food en kookproblemen

We kunnen eten wat, waar en wanneer we maar willen. Op de bank, op bed, op de loungestoel, op de grond, om 16:30, 20:00 of 21:00, je bepaalt het helemaal zelf. Niemand waar we rekening mee hoeven te houden, we kunnen halen, koken of bestellen wat we maar wensen. En dat klinkt heerlijk, is het ook! Behalve als je dus niet kunt koken, dan leef je (als je thuis eet) van Deliveroo en Thuisbezorgd.nl. Serieuze kookproblemen dus!


Ik ken nie koken nie…

Mocht je toch een keer een poging tot koken wagen, dan kun je op deze websites goede tips vinden: Leuke Recepten of Food Quotes, easypeasy recepten. Zoals Sandra van Leuke Recepten zelf op haar website zegt: ‘Met mijn recepten laat ik zien dat je makkelijk en met weinig ingrediënten een lekkere en verrassende maaltijd op tafel kunt zetten.’ Niks van gelogen. Zelfs wij hebben de website al een paar keer als hulpmiddel ingezet en verrassend lekker gekookt. JA! Wij koken heus wel eens 😉

Wil je healthy doen en word je heel happy van plantaardig, glutenvrij en geraffineerd suikervrij? Dan zijn de recepten van The Happiness op hun nieuwe Youtube kanaal echt een ultimate pleasure! Wij zelf zoeken liever naar ons geluk in één van de twee zaken in het centrum, de vind-garantie is daar 100%.


Kun je nog geen ei bakken, maar zou je het wel graag willen leren?

Bijvoorbeeld om je toekomstige date en droomlover te kunnen verrassen en vooral te shockeren met je kooktalent? Volg dan eens een workshop bij Sectie Claire. Of nog leuker neem gewoon je date mee, hihi! Klinkt fout he, met je date naar een kookworkshop gaan, maar is het niet. De studio van Claire is prachtig, uniek, ruimtelijk en stoer. Geen zoetsappige meiden frutsels hier. Wel heel veel gezelligheid en culinaire inspiratie. Wij zijn recent voor de eerste keer geweest en gaan de volgende workshop snel weer boeken! Misschien leren we het zo nog wel eens ooit 😉

Foodflixen,  pootjes omhoog, beetje door insta scrollen en niks doen…

Jullie weten inmiddels dat wij geen kooktalenten zijn en dat ook totaal niet ambiëren, wel kunnen wij er oprecht van genieten om eens een avond niet op pad te zijn. Hoe leuk het iedere keer ook weer is om voor Eindhovens Rondje op pad te gaan en overal als queens of the south te worden verwelkomt…een avondje Netflixen (of in ons geval Foodflixen) is echt geen straf. Speciaal voor onze fellow-foodies hier wat tips.

Netflix zappers die je als foodfan echt gezien moet hebben…

Chef’s table
Chef’s table France
Ugly Delicious
Feed the beast
Streetfood
Zumbo’s just dessert
Fed up
Food choices
Fork over knives
Food Inc.

Het leven van een Bourgondiër gaat niet altijd over rozen he, thank god there’s Eindhovens Rondje. Lekker op pad, hotspots en restaurants bezoeken, beoordelen en ondersteunen. Want wij doen niet alleen een beetje Instagrammen, maar many, many things more en daarover gaan we binnenkort meer vertellen.

Voor vanavond: Chill, flix en kook ze!
Gastvrije en Bourgondische groet,

Eindhovens Rondje

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *