Ook ten tijden van Corona is er genoeg fitfood te bestellen in Eindhoven.

De missie van Eindhovens Rondje is om zoveel mogelijk bijzondere, lekkere, goede, originele, hemelse en verrassende horecagelegenheden met jullie te delen. De connectie tussen Eindhovense horeca en haar gasten staat hierbij altijd centraal. De juiste gast, met de perfecte horecaonderneming verbinden.

In het digitale magazine van Eindhoven Business hebben wij recent een artikel van maar liefst 11 pagina’s geschreven met allerhande eettips voor thuis. Je leest het hele artikel hier.

Voor onze fit girls & boys

Juist nu iedereen aan de virtuele borrels gaat en uit verveling begint te snaaien, is deze groep op en top met een gezonde levensstijl bezig. Lekker thuis de work-outs aan het killen en werken aan die summer bodies! Dan bestel je niet zomaar een pizza wanneer je geen zin hebt om te koken, maar kun je beter wat lekkers en gezonds bestellen bij deze zaken:

Jungle Cafe en Catering
Net geopend en gelijk een crisis voor je kiezen. Ga er maar aan staan! Bij de pakken neer gaan zitten is natuurlijk geen optie. Deze toppers kwamen al snel met een afhaal en bezorg service. Laat je verleiden door de healthy meals, sapjes en de soep van de week. Boordevol vitamientjes, die we nu allemaal wel kunnen gebruiken! Instagram Jungle Café

Puur Pien
Een ruime keuze uit home made soepen, salades en volledige lunch- en avondgerechten. Iedere week weer een ander weekmenu. Allemaal uit de eigen keuken van Pien. Home made met het gemak van take away.

PHOOD
Gezond borrelen kan dus ook! PHOOD heeft een opvallende borrelbox samengesteld met gezonde vegan borrelhapjes, voor 2 personen, inclusief blue lagoon mocktail. Gevuld met: No-cheese cheesy kale chips met dip, dadel-kokos popcorn, bieten-bergamot hummus met spelt brood, 2 raw brownies met bosbessen crème, blue lagoon cocktail. Alle gerechten en non-alcoholische dranken zijn suiker en melkvrij.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *