Wij doen een rondje voor de horeca. We gaan de omzet een boost geven met een unieke online veiling van de aller-allereerste…

Wij – Eindhovens Rondje, acteur Mike Weerts en ondernemer Evert Fila – hebben de handen ineen geslagen voor een bijzondere veiling: Eindhovens Aller-Allereerste.

Haantje de voorste

Hoe gaaf is het als jij straks de allereerste bent die weer behang kunt gaan knuffelen in Cafe Stacey’s tijdens de openingsavond? Of wat dacht je van een feestje van Bontgenoten in je eigen huis? Of terrassen met twintig personen in de verborgen stadstuin van Mangiare? Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat we weer naar onze favoriete horecaplekken mogen en Eindhovense Rondjes kunnen maken. Om dit moment extra bijzonder te maken en de horecaondernemers een broodnodig financieel steuntje in de rug te bieden, hebben we deze veiling opgezet.

Eenmaal, andermaal!

De veilingswebsite met de kavels waar jullie als bourgondiërs op kunnen bieden, gaat komende week live met de eerste kavels. Je kunt dan gelijk gaan bieden op verschillende aller-allereerste restaurant-, café- of eventbelevingen. Het opgehaalde geld komt ten goede van de deelnemende horecaondernemers. Zo kunnen we samen de lokale horeca supporten en laten zien hoe hard we ze gemist hebben.

Live show 7 april 2020

Tijdens de live show op woensdag 7 april zullen de grootste tien kavels nog eens extra onder de aandacht gebracht worden. Mike Weerts en Joel Borelli zullen zorgen dat deze avond een feest wordt. Zet deze datum dus maar dik in de agenda, want dit wil je niet missen!

Kavel aanbieden

De horeca in Eindhoven staat ook te springen om weer gasten te mogen ontvangen. We hebben al veel bijzondere kavels die we mogen veilen, maar het kan natuurlijk altijd meer en altijd grootsers. We doen dit tenslotte voor een goed doel! Heb jij echt iets mega tofs waar Eindhoven wel voor te porren is? Waar ze voor in de rij liggen?

Ofwel, heb jij een mega bijzondere aller-allereerste horeca experience die je aan wilt bieden voor de veiling, meld deze dan aan via deze link.

You May Also Like