We zijn live en los met Eindhovens meest bijzondere online horeca-veiling: eindhoven.allerallereerste.nl. Het bieden kan beginnen!

Lieve bourgondische vriendjes, de veilingswebsite eindhoven.allerallereerste.nl staat nu live met de eerste kavels! Dit betekent dat je gelijk kunt starten met bieden op de allereerste restaurant-, café- of eventbelevingen. De opbrengst komt ten goede van de deelnemende horecaondernemers.

Ben jij straks de aller-allereerste?

Laat de lokale horeca zien hoe hard je ze gemist hebt en biedt op een of meerdere kavels. Jij maakt kans om als eerste weer de horeca te ervaren, zodra de regels het toelaten. Dit wil je! Of het nu tafelen met twintig personen in de stadstuin van Mangiare is of een uniek feest van Bontgenoten in je eigen huis. Voor iedere horeca & event lover is er een passende kavel! Klik hier voor de veiling.

Acteur Mike Weerts en muzikaal talent Joel Borelli zullen tijdens de live show op woensdag 7 april de grande finale presenteren. De meest bijzondere, grote kavels worden op dat moment nog even extra in de spotlight gezet. Dit is tevens ook het laatste moment om nog op kavels te bieden. Dit online feestje wil je niet missen!

Voor Eindhoven door Eindhoven

Wij – Eindhovens Rondje, acteur Mike Weerts en ondernemer Evert Fila – hebben de handen ineen geslagen voor deze veiling. Maar zonder de support van lokale bedrijven was het niet mogelijk geweest om deze veiling te realiseren. De Vrienden van Eindhovens Rondje nemen de onkosten van de veiling voor hun rekening, hierdoor komt de opbrengst van de kavels ten goede van de horecaondernemer.

Dikke vette dank je wel aan:

Een kleine impressie van wat kavels…

Klik op de aanbieding die je boeiend vind en je komt bij de veiling terecht!

Zelf een horeca-kavel aanbieden?

Heb jij een bijzondere aller-allereerste horeca ervaring aan te bieden die zeker niet mag ontbreken bij de veiling, meld deze dan aan via deze link.

Met liefde van ons

Met lol, lef en ontzettend veel liefde hebben wij, het team van Eindhovens Rondje deze actie uitgerold. We tikken ons een slag in de rondte, bellen ons suf, creëeren erop los, plaatsen een shitload aan content… We vinden het super spannend, maar hopen echt dat iedereen helemaal los gaat met biedingen op de kavels van onze oh zo geliefde horeca.

We hebben geen ervaring met dergelijke acties, zoals kavels bouwen, biedingen en een live show er zal dan ook vast een foutje hier en daar te vinden zijn, geef dat gerust door of neem het even voor lief 😉

Leef met liefde
Strooi met geld
Proost op zijn tijd
Stay healthy
En blijf bourgondisch!


You May Also Like