2 vrouwen met ballen!
In de hotpot en in het ondernemersleven, ze houden alles hoog… En tijdens de crisis? Gaat er gewoon een extra pepertje overheen.

Bij Dung Tran (34) en Rieneke Sterken (32) geen Lâu(w) geneuzel, maar alles met pit en passie! 2 slimme tante’s die ‘even’ Vietnam naar Eindhoven en omstreken halen. En met tante’s bedoelen we niet van die big mama’s in geruite laffe jurkjes met kniekousen en van die grote tenten als underwear, maar 2 vlotte sympathieke dames. De één een Vietnamese kok, de ander een slimme visualist. Samen een overview en overgave waar je bang van wordt, samen Vietnamama.

Asian hotpot trend: Lâu

Met hart en ziel vertellen en vertalen ze een verhaal over verbondenheid, heritage, liefde, familie en eten.

“Want op wat voor manier vier je het leven en de liefde beter dan door het lekkerste eten met elkaar te bereiden en te delen? We doen dat het liefst op locaties die sfeer, leven, samen-zijn en gezelligheid tot een kunst verheven. Vietnamama kookt daarom recht vanuit het hart én de recepten die uit Vietnam zijn meegekomen toen ze de oversteek naar Nederland maakten”.

Het favorietje grietje

In 2017 opende de dames Vietnamama in de Down Town Gourmet Market. Een blijvertje met een succesformule als je het ons vraagt. Bij binnenkomst lonken (vrijwel in het midden) aan de rechterzijde de bloemige bloesjes brigade en de opvallende gele tuctuc je tegemoet. Ze gaan voor goud in hun gele tuctuc en wonnen al snel een award van Deliveroo.

De ideale schoonzoon

Dankzij Vietnamama leerde wij de ideale schoonzoon kennen bij Downtown, gewoon in Eindje dus. Zonder taggen, liken, delen, swipen en andere tinder taferelen. It’s a bun not a boy 😉 Ossenhaas, rijstvermicelli, overheerlijke vissaus dressing, afgemaakt met taugé, wortel, een mix van sla en komkommer , koriander, pinda en gebakken uitjes. Een hele mond vol, die ideale schoonzoon 😉 O.a. te bestellen via Deliveroo en Thuisbezorgd.

Vietnamama’s Lâu: Een potje vol passie

Gelukkiger kan je ons niet maken! Een beetje Asian foodlover is er al bekend mee, voor degene die dat niet zijn: TRY IT! Vietnamama’s Lâu! Thuisbezorgd, tafel vol en geen afwas! Het lekkerste bourgondische nieuwtje van deze maand hoor.

Even ter info: een Lâu is een hotpot, ook wel een bekend als soort van fondue, maar dan spannender en pittiger! Wat hebben ze gemeen? Een fijn gevulde tafel met in het midden een pan warme (lichtpittige) bouillon. In deze kip- of veganbouillon laat je groenten, seafood, tofu, noodles en dungesneden vlees garen.

Hotpot staat garant voor een avond heerlijk lang tafelen en samenzijn met familie en vrienden. Hotpot is naast ontzettend gezellig ook nog eens mega lekker én gezond. Wacht maar tot je de bouillon na een avondje hotpotten proeft!

Neem snel een kijkje op de website van Vietnamama! Hier lees je alles over de Lâu en dames met ballen.

Quick impressie van het Lâu hotpot menu:
Vietnamama style // €35,00 pp
Vietnamama deluxe // €45,00 pp
Vegan Vietnamama // €35,00 pp

Minder verzot op Aziatisch eten en wijk jij liever uit naar Italië? Lees dan hier waar je in Eindje pure delicatessen proeftYou May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.