Trattoria Manca opende afgelopen week stilletjes haar deuren, inmiddels is de Tarantella er dagelijks te horen en is de shop nu al een foodspot waar we nog veel over zullen horen. Trattoria Manca haalt Italië naar Eindhoven.

Bella Italia gewoon in de buurt!

Bij Trattoria Manca proef je het echte Italië en geniet je van smaakvolle familierecepten op een bord vol dampende liefde.  Waan je in een kookboek vol échte Italiaanse ingrediënten in de shop van Trattoria Manca. Of kies voor kant en klare lekkernijen van het take away menu voor thuis. Alles wordt vers en met passie voor je gemaakt.

Italiaanse delicatesse en take away

Trattoria (shop) Manca

Alle ingrediënten voor Italiaanse smakelijkheden koop je in de shop van Trattoria Manca. Producten uit Italië zoals olijfolie, kruiden, wijnen, zelfgemaakte pasta’s en verse pastasauzen, maar ook Italiaanse kazen geselecteerd door de enige Metre du Fromage in Nederland. De shop is een beleving, een plek waar generaties en creaties samenkomen. Elk product heeft een verhaal en is met passie en zorg gekozen. Bij elk gerecht wordt het familierecept gedeeld. Ja echt! Trattoria Manca geeft eeuwenoude familiegeheimen zomaar weg. Een unieke, extra service zodat iedereen kan genieten van écht authentiek Italiaans eten. Want heerlijk eten wordt nog lekkerder als je dit met mensen kunt delen. 

Take away en bezorgen

Leef het Italiaanse leven en kook zelf de lekkerste gerechten met verse producten en familierecepten. Geen tijd? Trattoria Manca zwaait graag voor jou met de pastalepel en bereidt heerlijke kant en klaar maaltijden. Gezond, smaakvol en makkelijk. De maaltijden zijn op te halen in de shop of te bestellen. Wanneer je de gerechten via Trattoria Manca bestelt wordt je maaltijd met passie gemaakt en met liefde gebracht. 

Wie zit er achter Trattoria Manca?

Je moet goed kijken, want groot is ze niet. Ga op het goedlachse, temperamentvolle geluid af en je zal haar ergens bij Manca vinden. Boordevol passie, een prachtige Italiaanse look en een ongekend doorzettingsvermogen: Jessica Manca!

Jessica Manca groeide op volgens authentiek Italiaans recept: een flinke portie familie, twee eetlepels passie, een snufje intensiteit, afgeblust met veel liefde. Vanaf het moment dat Jessica kon lopen, kreeg ze van haar mamma pastadeeg om mee te spelen. In de tuin van het ouderlijk huis, aan een grote tafel bij de kersenboom, heeft ze haar smaakpapillen ontwikkeld. En onder de oranje dakpannen, in de keuken van haar grootouders leerde zij koken van haar nonna.

Koken behoort bij ons tot de basis van je opvoeding

Wanneer je als meisje opgroeit binnen een Italiaanse familie behoort koken tot de basis van je opvoeding. De oma van Jessica leerde haar de klappen van de deegroller. Koken met passie en gevoel. Want Jessica’s nonna deelde geen hoeveelheden of exacte cijfers. Ze deed het één keer voor en daarna mocht Jessica creëren. Terwijl haar nonna danste op de Tarantella met verse pasta in haar hand roerde de kleine Jessica in de pan. 

Italiaans genieten, dichtbij, vers, smakelijk én vermakelijk.

Daar – in de keuken van haar grootouders – begon Jessica’s droom te borrelen. Een eigen trattoria. Als ondernemer runt Jessica al jarenlang een succesvol bedrijf in de hospitality. Jessica weet wat gastvrijheid betekent en zet in de context van dat woord alle drie de puntjes op de i. Maar als kleindochter van haar nonna bleef haar Italiaanse hart passievol kloppen voor die ene droom. Haar honger moest gestild, haar liefde gedeeld. En aan de Hoogstraat 76 in Eindhoven kun je de droom van Jessica nu zelf beleven.

Trattoria Manca
Hoogstraat 76, 5615 PR Eindhoven
Mail: info@trattoriamanca.nl
Tel: 040 209 4364
Alle dagen geopend!
Openingstijden shop: 08:00 – 20:00 uur
Take away’s bestellen kan tussen 09:00 en 23:00 uur

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.