Wij waren benieuwd wie er in Eindhoven het vaakst eten laten bezorgen door Deliveroo of Thuisbezorgd? Het antwoord kan op een billboard; het zijn met stip op 1 Nadine en Judith van Blownaway Eindhoven.

Judith: Is een pinda van buiten, stroopwafel van binnen. Soms een fit mom, vaker een vreetzak. Nadines lievelingsboek is de menukaart’

Samen zijn ze Blownaway Eindhoven: ‘Omarm de belangrijke dingen des levens en breng een bezoek aan’ …. doet je denken aan Eindhovens most famous restaurant waar je echt geweest moet zijn en misschien zelfs wel op een vip-lijst moet voor entree. Niks is minder waar, Blownaway is Eindhovens eerste blow-dry bar waar je altijd supermooi naar buiten loopt. ร‰n waar wij zelf met regelmaat in de verleiding komen ook lekker eten te bestellen.

Nadine en Judith hebben vanwege de gigantische drukte geen tijd om zelf eten te maken, boterhammen te smeren (of te koken) ze doen met gemak 4 uur over hun lunch en weten dus als de beste welke broodjes het langst lekker blijven. Als een broodje na 4 uur er nog knapperig bij ligt dan heb je aan Blownaway een lifetime klant en verdomd goede ambassadeur.

Deze ladies zijn famous!

Ze zijn hysterisch in positieve zin, je kan niet om Blownaway als business heen en nimmer om de twee spontane spraakmakers. Nadine kletst de oren van je kop en Judith’s lach horen wij zelfs bij ons op kantoor bij Icons Eindhoven. Het zijn bovenal hele slimme ondernemende verbinders die hun vak verstaan. Ze hebben een goed streven ‘alleen het beste is goed genoeg, en daar moet je zelf hard voor werken’.

Bestelstatus Deliveroo

Op de teller staan bij Judith 405 bestellingen, bij Nadine 403 en dan hebben ze met enkele restauranthouders ‘her en der’ nog bezorgregelingen, staat Thuisbezorgd hier niet bij en komt het eten wat hun klanten meebrengen ook niet op de teller. De dames weten van elkaar wat ze eten, lusten, laten en haten. Alle details van sausje zus en augurkje zo weten ze blind voor de ander in een bestel-app te knallen. Enfin, je zou denken dat ze dan s’avonds thuis maar wat graag ‘normaal’ zouden willen eten, gewoon lekker koken enzo. Ook niet waar, van Nadine gelooft niemand dat ze รผberhaupt ooit een gas pit aan gekregen heeft. De grote vraag is dan ook of ze zelfs wel een keuken in huis hebben. Dat antwoord volgt later ๐Ÿ˜‰

Lees ook: Een Perzisch kleurrijk restaurant waar het tafeltje altijd vol is

Q&A Bourgondische Blowdry vragen

Via Instagram konden jullie afgelopen week bourgondische of blowdry vragen indienen aan de dames van Blownaway Eindhoven. Donderdag tetterden wij eens een keer de oren van Nadine’s prachtige getinte snoet. (Normaal doet, zoals gezegd zij dat ๐Ÿ˜‰

De vragen aan Blownaway

Na een gezellige chitchat sessie in de salon, schoven wij met Nadine aan bij Le Cozy… Om vervolgens in willekeurige volgorde alle vragen af te vuren die jullie stelden.

 • Waarom Le Cozy?
  Het is echt een van mijn favoriete zaken in Eindhoven!’
 • Wat is jouw top 5 van restaurants?
  Olijf (sorry geen Eindhoven), Le Cozy, Valenzia en Mangiare. And shame on us maar McDonald’s! Als we echt stuk gaan van het harde werken dan moet er een burger in waarvan Judith altijd de helft van dienโ€™s Quarter Pounder opeet. Zou je niet zeggen he, als je dat figuur van haar ziet!’
 • Ben je ergens allergisch voor?
  Slechte bediening! Daar krijg ik echt jeuk van.
 • Deel jij altijd jouw kritische mening in een restaurant?
  Nee, zeker niet. Sterker nog ik kan echt plaatsvervangende schaamte hebben als iemand helemaal los gaat. Ik ben echt wel kritisch, maar zal me echt niet ongegeneerd en zeker niet publiekelijk laten gaan.
 • Wie is de leukste gastheer of vrouw?
  Oeh! Dat zijn er echt meerdere, en eigenlijk een rot vraag want ik weet nu al dat ik mensen vergeet die het wel verdienen om genoemd te worden.‘ Nadine: ‘je moet!‘. ‘Oke Robin van Le Cozy, Sunny van Sun & Valenzia, Elke van Miss Temaki, grappig genoeg dankzij Deliveroo nu ook een klantje bij ons, ze kreeg zoveel bestellingen van Blownaway dat ze er even een google’tje op los liet, en fohnbeurt boekte en sindsdien is er klik tussen ons. En sorry, niet Eindhovens maar absoluut noemenswaardig Danny van Olijf in Nuenen.
 • Wie is jullie ideale klant?
  Klanten die eten meebrengen ๐Ÿ˜‰ So you know!
 • Welke branches zijn in jullie kappersstoel vertegenwoordigd?
  Ay, ay, werkelijk alles! Van advocaat, fysiotherapeut, coaches, stylistes, voetbalvrouwen, tot plastisch chirurg. Echt alles, sorry niet op te noemen. Wat wel opvallend is, is dat 80% ondernemer is.
 • Wat eet jij niet?
  Goeikope sambal bij โ€“ Chinees! Dat moet echt goed zijn.
 • Oke, maar waar eet je dan volgens jou goede Chinees?
  Uhm, ik eet eigenlijk nooit Chinees hihi.‘ – Dat kan niet! Zo geschiedde, Eindhovens Rondje neemt Nadine binnenkort mee naar Meiwah. Absoluut Eindhovens beste Chinese restaurant. – ‘Och natuurlijk, dan ga ik eindelijk eens bij Anouk eten. Anouk, here we come ๐Ÿ˜‰
 • Wat is echt dรฉ haartrend van dit moment?
  Voluminues! Hoe hoger hoe beter, The sky is the limit, hoog en droog!
 • Jullie zitten altijd vol, hoe dan?
  Dat vragen wij ons ook wel eens af – lacht hard -. Ze komen echt uit heel Nederland naar onze salon. Wij zijn wel heel bewust en actief met het vinden en gebruikenย van goede producten, producten die echt toegevoegde waarde hebben. Waar wij in geloven en die effect hebben.ย Ook als jij ze thuis gebruikt. We gebruiken en verkopen alleen de toppers en hebben dan ook meerdere merken in ons assortiment. Daarnaast is het bij ons gezellig, Je krijgt little Tony Chocolony’s en heerlijke latte’s. Oh ja er is dus eigenlijk ook altijd wel wat te eten
  – ligt weer in een deuk
 • Tegen welke vrouw in Eindhoven kijk jij op? Of anders gezegd wie is echt interessant volgens jou?
  Ik heb respect voor Lotte van ByLotte (Marilot) is wel een voorbeeld van goede branding en persoonlijkheid op haar socials. Dat ze zoveel mensen weet te boeien. Zelfs zo boeiend dat ze haar hacken.ย 
 • Wat is jullie favoriete lunch?
  Claire Culinair! Judith wil bruin brood, Nadine wit. Claire Culinaire heeft dus brood dat serieus na 4 uur nog knapperig is.
 • Waar bestel je je fav snack of tussendoortje
  Geen tijd voor! Bestaan er รผberhaupt snacks op Deliveroo?ย 
  Oke, maar welke snack zou je willen als je de tijd er wel voor zou hebben? Unhealthy bananenbroden van Happiness (dus de mรฉt suiker variant)
 • Hoe ziet jullie (bestel) week eruit?
  Vanaf september bestellen we in ieder geval de pokerbowls van Miss Temaki, dan starten ze weer met lunchbezorgingen. Zaterdags bestellen we standaard de bruschetta’s van Mangiare (dat is onze luxe dag)ย Op zondag bij Bagel & Juices. Meestal een bagel geitenkaas of de Happiness Sunshine bowl.
 • Welke nieuwe zaak heb je nog niet bezocht?
  Degene die ons niet boeien ๐Ÿ˜‰ Welke we nog een keer willen bezoeken zijn Luztย & Fifth Nre.
 • Waarom en wanneer starten jullie een bezorgluik?
  Wijย ย bezorgen niet maar ontzorgen! Je gaat zitten met crappy haar en loopt naar buiten als een model Ready to go out for diner. En zit je bij ons meer dan 3 uurย ย in de stoel dan bestellen wij wat lekkers voor je!
 • Welk Eindhovens Rondje zou jij op 1 dag willen doen?
  Om op te starten een koffietje bij Lucifer of bij The Happiness Cafรฉ.
  Tussen door een wandeling in de Genneperparken en bij Het Paviljoen even een pitstop met Lola (Nadine’s prachtige hond). Lunchen bij Mangiare, dat is gewoon altijd goed en gezellig. En avond bij Le Cozy of Valenzia. Sโ€™nachts eindigen bij de Mac, blijft een guilty pleasure!
 • Wat weten mensen niet over jou?
  Dat ik dus WEL een keuken heb!

WINACTIE

Wil jij bovenstaande MINI COOPER CABRIO winnen voor รฉรฉn weekend? Spot de Eindhovens Rondje mini in Eindhoven, deel deze op je stories met #eindhovensrondje en volg @blownawayeindhoven en @vanlaarhovenmini en wie weet skeur jij met je haarbuddy binnenkort rond!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste bourgondische hotspots, winacties en nieuwtjes in Eindhoven? Volg dan Eindhovens Rondje op Instagram and stay tuned. Ben je een bedrijf en wil je ook graag samenwerken met Eindhovens Rondje? Neem dan vooral contact op.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.